Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagynátok ezért a pasitokat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagynátok ezért a pasitokat, vagy elnéznétek neki?

Figyelt kérdés

1 éve meg akart csalni. Aztán szakítottunk, de visszasírta magát. Nem kaptam semmit valentin illetve nőnapra. Tegnap megtaláltam az exbarátnőjének küldött válaszlevelét, amiben a csajt cicának hívta, illetve dicsérte az alakját meg a szemeit. És a végére pirulós fejet is írt.

Azt mondta, kedves akart lenni vele, mert aki 7 év után gondol rád, azzal kedvesnek kell lenni. De úgy érzem én már egy nem tudom lenyelni neki. Mert nem fog tenni semmit azért, hogy el tudjam felejteni, és meggyőzzön, hogy nem csalna meg. Nekem nem bókol így. Semmibe vesz, soha nem kapok tőle semmi kis apróságot, esténként nem bújunk össze, semmi.

Mit tegyek?

2011. márc. 12. 10:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hát hagyd el.
2011. márc. 12. 10:13
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

"Semmibe vesz, soha nem kapok tőle semmi kis apróságot, esténként nem bújunk össze, semmi."

Szerinted?

2011. márc. 12. 10:14
 3/12 anonim ***** válasza:

Most ezen miért gondolkodsz?

Te is tudod jól, mit akarsz tenni (legalábbis remélem) csak kell névtelen emberek megerősítése, mert magadtól gyáva vagy szakítani.

Ha van egy pasi, aki kb egyenrangúnak tart a lábtörlővel, és közbe mással kavar, miért gondolkodás tárgya, hogy vele maradj-e?

2011. márc. 12. 10:14
 4/12 anonim ***** válasza:
Sztem szakíts vele!! Figyelj!! Ha ez így nem jó neked akk mért maradnál vele?? Hát egy bunkó a párod..
2011. márc. 12. 10:18
 5/12 anonim ***** válasza:
az ilyeneket ott kell hagyni gyorsan
2011. márc. 12. 10:25
 6/12 anonim ***** válasza:
leves....
2011. márc. 12. 10:34
 7/12 anonim ***** válasza:
te sokkal ertekesebb vagy annál,h egy ilyen barommal maradj. ahdd ott minel hamarabb!
2011. márc. 12. 10:35
 8/12 anonim ***** válasza:
szerintem te is tudod, mit kéne tenned. baromi nehéz:(( nekem más jellegű problémáim vannak, és tudom, hogy nekem is szakítanom kéne, de amikor épp elhatároznám magam, akkor mindig jön egy jobb időszak, amikor kedves, szeretni való, és nem tudom megtenni. pedig az a jó megoldás.
2011. márc. 12. 10:44
 9/12 A kérdező kommentje:
Tegnap kérdeztem-e hogy lejön-e hozzám a hosszú hétvégére, egy sima nem volt a válasza. Nekem a legnehezebb, hogy ott lakom nála, mert nem tudtam fizetni az albérletet... Kolit ilyenkor már nem kapok, és nem tudok hova menni. Haza is jöhetnék, de akkor egy csomó órámra nem tudnék bejárni, és az ösztöndíj meg kellene következő félévben :(
2011. márc. 12. 10:56
 10/12 anonim ***** válasza:
Vannak diákszállók ahol nem kerül sokba a lakhatás
2011. márc. 12. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!