Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynátok ezért a pasitokat, vagy elnéznétek neki?
Figyelt kérdés
1 éve meg akart csalni. Aztán szakítottunk, de visszasírta magát. Nem kaptam semmit valentin illetve nőnapra. Tegnap megtaláltam az exbarátnőjének küldött válaszlevelét, amiben a csajt cicának hívta, illetve dicsérte az alakját meg a szemeit. És a végére pirulós fejet is írt.
Azt mondta, kedves akart lenni vele, mert aki 7 év után gondol rád, azzal kedvesnek kell lenni. De úgy érzem én már egy nem tudom lenyelni neki. Mert nem fog tenni semmit azért, hogy el tudjam felejteni, és meggyőzzön, hogy nem csalna meg. Nekem nem bókol így. Semmibe vesz, soha nem kapok tőle semmi kis apróságot, esténként nem bújunk össze, semmi.
Mit tegyek?
2011. márc. 12. 10:01
11/12 anonim válasza:
ugyanez van velem is,szerintem jobban járnál nélküle:( .eskü.....jobban jársz:S:S:Svelem is ugyanezvan....tudod mit csinálj???szakits vele...tegyél ugy mintha végleg gondolnád..és nézdmeg mennyit könyörög utánad...micsinál amig különvagytok.aztán haggy neki ugy 2 hónapot és akkor eldöntheted hogy van e értelme ..énis ezt csinálnám csak itt ül mellettem XD:S
12/12 A kérdező kommentje:
Ez már megvolt... fél éve... elűzte azt a fiút, akit tiszta szívemből szeretek még most is. És most újra kezdi a fa.szságait, amik miatt szakítottunk. És persze megint én vagyok a rossz, mert rinyálok, és féltékeny vagyok.
2011. márc. 13. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!