Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynátok a gyereketek apját, ha nem vagytok vele boldogok?
Én nem, de átéltem, mint gyerek.
Anyám 1 éves koromban elvált apámtól, majd újraházasodott.Minden rendben volt míg újra el nem vált, és ismét megházasodott.
Ettől függetlenül boldog gyerekkorom volt. Nem azt mondom, kamaszként biztos fog rád a gyereked zúdítani ezt-azt főleg ha nem fogja szeretni az új párodat, de sztem kamaszkorban akkor is lenne probléma ha nem válnátok el. Amúgy nekem okozott semmi lelki sérülést! Úh ne legyen bűntudatod. De ha elfogadsz egy jó tanácsot: Ha lesz újra valakid SOHA SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NE HAGYD H NEVELJE A GYEREKED. Semmilyen témában és semmilyen mértékben. Innentől neked kell meghozni a döntéseket, mert a gyerekek- és én is így voltam- utálják ha idegenek beleugatnak a dolgaikba, és ha szeretetet meg békét akarsz akkor a gyerek és a következő párod legyenek haverok, és ne engedd az alá-fölé rendeltséget köztük, mert abból hatalmas balhék lehetnek, nálunk is mindenben anya döntött, és ez volt az egyetlen megoldás. Remélem tudtam segíteni.
Nekem 2 ismerősöm is, (lány) elhagyta a párját babával együtt, mert pocsék volt a kapcsolat.
Csak éltek egymás mellett, szex is ha havonta 1 volt immel ámmal , a kommunikáció is haldoklott, és boldogtalanok voltak.
CSAK GYEREK MIATT NEM SZABAD EGYÜTT MARADNI ! Én ezt mondom!
eleinte persze nehéz, de ha boldogtalan vagy és az apa olyan már csak mint egy lakótárs féle akkor nem szabad!
Az se neked se a babának nem tesz jót!
Nehéz gyerekkel párt találni de nem lehetetlen! Ők is (az ismerőseim) is találtak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!