Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt elnéznétek a pasinak vagy véget vetnétek a kapcsolatnak?
Figyelt kérdés
megbeszéltem egyik barátnőmmel hogy leteszteljük a pasimat, írt neki levelet, hogy egyik barátnőjének nagyon tetszik, erre a pasim azt írta vissza hogy nem fog megcsalni, szeret és vagyok én, de nem akarja megbántani a lányt és írjon neki üzenetet. de sztem ezt is csak azért írta mert tudja hogy néha belépek és elolvasom. és megfogadtam ha egy kis bizonytalanségot is látok a pasimban véget vetek az egésznek, és ebbe volt bizonytalanság, különben meg ha nem érdekelné a csaj az sem érdekelné ha megbántaná és ezzel nem is bántaná meg sztem ha nemet mondana neki mert van ilyen. vélemény? elhagyjam?2011. máj. 25. 16:12
1/38 A kérdező kommentje:
jah meg hogy megismerkedne vele de vagyok én. ez olyan mintha az útjában állnék hogy megismerkedhessen vele. szal érdekli a csaj ezek szerint. mit csináljak?
2011. máj. 25. 16:13
2/38 muhamadali válasza:
ha nem tudnád a kapcsolatban fő a bizalom! ha belépegetsz akkor már ez elveszett.. nem kell ellenőrizgetni! ha megcsal akkor úgyis megcsal... ne hagyjad el! aminek ki kell derülnie az úgyis kiderül!
3/38 anonim válasza:
Szerintem mondd el neki hogy tesztelted és ha van egy kis esze nem kell elhagyd mert ő teszi meg,ez tapírság amit csináltál.
4/38 A kérdező kommentje:
de volt értelme mert így legalább kiderült h mi van és jobb elöbb mint utóbb
2011. máj. 25. 16:16
5/38 anonim válasza:
Én neked nem nézném el hogy összeesküvéseken töröd a fejed. Jó nagy szarkeverők lehettek a barátnőddel már bocs. A "pasi" meg lehet csak tényleg azt akarta szépen megmondani a "lánynak" hogy nem, vagy csak barátkozni akart amibe szintén nem szabadna beleszólásodnak lennie. Ennek ellenére lehet hogy a "pasid" is egy faszkópé, de én a helyedbe először magamat köpném szembe, max utána hibáztatnám őt. Hol a bizalom? Ááá minek is magyarázok, tuti valami 14 éves kislány vagy.
6/38 anonim válasza:
De hogy csinálhatsz ilyet? Ez tirpákság tényleg. Szereted őt, hogy csak így báboztok vele?
7/38 muhamadali válasza:
Tyukver : FASZA VOLT :D
nincs semmi értelme de ha nagyobb leszel 'talán' megérted habár nőből vagy úgyhogy nem tuti !
8/38 anonim válasza:
Ja,kiderült hogy mi van,nincs semmi,csak amit belelátsz te..Szerintem a legtöbb férfi nem szeret bunkón elhajtani nőt.
9/38 A kérdező kommentje:
de én megmondanám annak aki ezt mondta h mondja meg a lánynak h van párom nem kell elhajtani a nőt
2011. máj. 25. 16:24
10/38 muhamadali válasza:
ezek a dolgok nem jelentenek semmit! szépen várd ki hogy milesz belőle de gonosz dolgokat csinállsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!