Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt elnéznétek a pasinak vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt elnéznétek a pasinak vagy véget vetnétek a kapcsolatnak?

Figyelt kérdés
megbeszéltem egyik barátnőmmel hogy leteszteljük a pasimat, írt neki levelet, hogy egyik barátnőjének nagyon tetszik, erre a pasim azt írta vissza hogy nem fog megcsalni, szeret és vagyok én, de nem akarja megbántani a lányt és írjon neki üzenetet. de sztem ezt is csak azért írta mert tudja hogy néha belépek és elolvasom. és megfogadtam ha egy kis bizonytalanségot is látok a pasimban véget vetek az egésznek, és ebbe volt bizonytalanság, különben meg ha nem érdekelné a csaj az sem érdekelné ha megbántaná és ezzel nem is bántaná meg sztem ha nemet mondana neki mert van ilyen. vélemény? elhagyjam?
2011. máj. 25. 16:12
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%
Te megmondanád annak, más meg megmondaná személyesen vagy másnak vagy mittudomén. Mindenkinek úgy kell viselkednie mint ahogy Te azt a kis rózsaszínpónihercegnőváradban elképzeled? Tudod az emberek mind mások és ezért bizonyos helyzetekben máshogy reagálnak dolgokra mint te. Remélem azért megengeded nekik, hogy eldönthessék ők hogy mikor kivel akarnak beszélni, vagy hogyan akarnak cselekedni.
2011. máj. 25. 16:27
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
" erre a pasim azt írta vissza hogy nem fog megcsalni, szeret és vagyok én, " Gondolom az idézőjelet tudod miért van.Igaza van aki azt mondta köpj fel és állj alá.
2011. máj. 25. 16:27
 13/38 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a pasid jobban jár ha elhagyod, mert te képtelen vagy megbízni benne, és a folytonos gyanúsítgatásaiddal meg fogod keseríteni az életét, amikor nem csinált semmi rosszat

szóval én azt tanácsolom hagyd el, nem érdemled meg

keress olyat akiben megtudsz bízni

2011. máj. 25. 16:34
 14/38 A kérdező kommentje:
ez azért is van mert mostanában megváltozott a viselkedése és nagyon ritkán tudunk találkozni. de ekkora baj hogy tudni akarom ??? sztem az ilyet mindenki tudni akarja
2011. máj. 25. 16:43
 15/38 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az ilyet senki nem akarja tudni.Én se kérdezgetem a barátnőm lefeküdne-e Johnny Depp-pel.Nem akarom tudni.
2011. máj. 25. 16:50
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a baj hogy tudni akarod, hanem hogy miket csinálsz.
2011. máj. 25. 16:50
 17/38 A kérdező kommentje:
máshogy nem tudom meg sose és nekem csak 1szer kell megbizonyosodnom hogy mi a helyzet, utána már bízok.
2011. máj. 25. 16:56
 18/38 anonim ***** válasza:
100%

ilyet anno velem is csinált az egyik exbarátom. Megkérte egy haverját, hogy ìrjon nekem, hogy egy külföldi és szeretne velem ismerkedni. Én meg belementem, nem tudtam, hogy az exem kérte meg rá. Ott követtem el a hibát, hogy amikor rákèrdezett, hogy van-e barátom, azt írtam, hogy van, de már nem vagyunk jóban (éppen összevesztünk valamin.) Ezt persze elmondta az exemnek. Hatalmas balhé lett belöle. Együtt maradtunk de ezek után sokmindenben sz@rtam a fejére. Gusztustalan dolog volt amit csinált. Nem értékeltem túlzottan.

23/N

2011. máj. 25. 16:58
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
ha úgysem hiszed el azt sem ha leírja h téged szeret és nem csalna meg, akkor minek tesztelgeted? akármit ír neked egyik sem lesz jó. így sem bízol benne. egyébként meg miért nyomozgatsz? adott rá okot? mi lenne ha szemtől szembe leülnél beszélni vele. bár ezek után sztem semmi okod nincs rá. nagyon tré és gyerekes ahogy viselkedsz..:/
2011. máj. 25. 17:00
 20/38 proflux válasza:
100%

köszöntök mindenkit, ez az első hozzászólásom (igen, emellett én se bírtam szó nélkül elmenni)

te nem hallottál még a levéltitokról? lenyomozgatni a párodat szerintem gusztustalan. az sms-eit nem ellenőrzöd?!

csoda, hogy a barátod tűri, én ki nem adnám a jelszavam soha (nem mintha lenne ott bármi kompromittáló)

2011. máj. 25. 17:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!