Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt elnéznétek a pasinak vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt elnéznétek a pasinak vagy véget vetnétek a kapcsolatnak?

Figyelt kérdés
megbeszéltem egyik barátnőmmel hogy leteszteljük a pasimat, írt neki levelet, hogy egyik barátnőjének nagyon tetszik, erre a pasim azt írta vissza hogy nem fog megcsalni, szeret és vagyok én, de nem akarja megbántani a lányt és írjon neki üzenetet. de sztem ezt is csak azért írta mert tudja hogy néha belépek és elolvasom. és megfogadtam ha egy kis bizonytalanségot is látok a pasimban véget vetek az egésznek, és ebbe volt bizonytalanság, különben meg ha nem érdekelné a csaj az sem érdekelné ha megbántaná és ezzel nem is bántaná meg sztem ha nemet mondana neki mert van ilyen. vélemény? elhagyjam?
2011. máj. 25. 16:12
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
Pasid helyébe én ejtenélek, szóval a kérdést inkább megfordítanám.
2011. máj. 25. 17:57
 32/38 proflux válasza:

17:04

ha ennyire a kirakatba rakja (nem csak elárulja a jelszavát, hanem előtte átállítja a tiédre, hogy el ne felejtsd) akkor még az is lehet, hogy látványpékség az egész, hogy ne gyanakodj, mert

a) féltékenynek tart

b) van titkolni valója

de ez persze csak alaptalan feltételezés, ne aggódj :)

17:17

ha tényleg random dolgokról hazudik, akkor vele sincs minden rendben (persze ha alattomos indokból hazudozna, az se lenne jobb :D)

2011. máj. 25. 18:13
 33/38 anonim ***** válasza:

Tesztelgetni még sokkal rosszabb, mint elolvasni mások leveleit. Ha nem bízol benne korábbi hazugságok miatt, beszéld meg vele. Ha ez nem megy, hagyd el.

De gondold át, hogy a tesztelés is egy hazugság, hiszen olyan szituba viszed a párod, ami nem valóságos. Te akkor vajon jobb vagy? Nem igazán értem, mit is kerestek egymás mellett.

23/L

2011. máj. 26. 12:23
 34/38 A kérdező kommentje:
hogy lenne titkolnivalója?? ha megadja a jelszót, akk egyértelmű hogy kiderül nem? ezt nem igazán értem
2011. máj. 26. 20:36
 35/38 proflux válasza:

20:36

látod, így fel sem merül benned, hogy esetleg egy másik helyen meg azon levelezését folytatja, amit nem akar felfedni előtted :) így értettem a kirakatos dolgot; elhiteti, hogy mindent átlátsz

(de ismétlem, valószínűleg csak túlteng a fantáziám :) csak valahogy furcsa volt hogy szinte rád tukmálta a hozzáférést)

2011. máj. 26. 21:07
 36/38 anonim ***** válasza:
Szerintem szakíts vele, jobbat érdemel nálad.
2011. máj. 29. 13:15
 37/38 anonim ***** válasza:
hát te hülye vagy...
2011. máj. 29. 16:03
 38/38 anonim ***** válasza:

13:15-tel értek egyet. Szakíts vele minél előbb.

21f

2011. máj. 29. 18:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!