Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt elnéznétek a pasinak vagy véget vetnétek a
kapcsolatnak?
21/38 A kérdező kommentje:
nem tudsz olvasni???? azt írtam h azt h szeret stb azért írta sztem mert tudja h úgyis elolvasom, és persze élj csak abban a hitben h ha leülök vele beszélgetni majd el is mondja mi??? te nagyon tapasztalatlan vagy, egyébként már számtalanszor modntam neki h megváltozott velem szembe és mindig kitalált vmi indokot rá h miért szal nem mondja el az igazat erről ennyit
22/38 A kérdező kommentje:
ő változtatta a jelszavát arra ami az enyém mert ő tudta az enyémet erről nem tehetek ,nem kértem én tőle és azt modnta menjek fel nyugodtan nincs semmi titkolnivalója
Hány éves vagy? Annak függvényében válaszolok.
2011. máj. 25. 17:09
16:34 vagyok
Én nem szeretném tudni, hogy a barátom megcsalna-e ha lenne rá lehetősége, mert tudom. Megbízok benne, és tudom, hogy nem csalna meg. Ennyi.
Szándékomban nincs tesztelni se. Ha megcsalna úgyis észrevenném a kapcsolatunk romlását, és akkor amúgy is szakítani akarnék. De én őt olyan embernek ismerem aki tisztességes annyira, hogyha már eljutott oda, hogy képes lenne megcsalni, akkor inkább szakít előtte velem, mert nem akar elárulni.
2011. máj. 25. 17:11
17:03
De tudunk olvasni, de attól, hogy te kitalálsz valamit, hogy ezt szerinted ő miért csinálta, az nem feltétlen van úgy. Van egyáltalán okod arra, hogy azt gondold hazudik? Hazudott ő már neked?
2011. máj. 25. 17:13
26/38 A kérdező kommentje:
igen hazudott rengeteget. nem ilyenbe hanem kitalált dolgokat amik történtek vele régebben de mondták ismerősei hogy nem igaz, am meg a kapcsolatunk romlott ezért akartam tesztelni, de nem akarok úgy szakítani vele hogy nem tudom ezt biztosan. lehet csak rossz passzban volt meg már szakítottunk párszor de azt akarom hogy mostantól ilyen ne legyen, viszont ő meg furcsa szal nem tom mit csináljak
ne legyél felháborodva te tetted fel a kérdést! viseld a kritikát! nem kell megnézegetni senki másét! ha meg a sok hazugsága a gond akkor ne ezt az idióta sztorit írd le! és egyébként ittvan az hogy próbálsz mindent megmagyarázni.. pl hogy neked mért is kellett belépned!!
2011. máj. 25. 17:21
Nem az a lényeg, hogy azt írta vissza, hogy vagy neki?
Akkor nem érdekli a másik csaj...
Miért kell ezen fennakadni?
NE hagyd el.
Te se szívesen bántanál meg valakit.
És igen, az útjában állsz
Lehet, ismerkedne a lánnyal, ha nem lennél neki
Örülj neki, hogy így érez
2011. máj. 25. 17:37
Bocs kérdező,a többieknek igaza van. A párod egy korrekt ember. Ha velem ezt eljátszaná a párom kivágnám. 22/N
2011. máj. 25. 17:43
Az itt a gáz, hogy gyakorlatilag azért látod így a dolgokat, mert te így csinálnád.
2011. máj. 25. 17:55
Kapcsolódó kérdések: