Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamak hogy alltok a dohanyz...

Kius kérdése:

Kismamak hogy alltok a dohanyzassal? 31+2hkm

Figyelt kérdés
2012. nov. 4. 10:19
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
61%

MÉGIS MILYRN JOGON ÍTÉLKEZIK ITT BÁRKI IS A MÁSIK FELETT?!

Milyen jogon törsz pálcát olyan valaki felett, akit soha nem láttál és nem is ismersz, és alkotnak véleményt egyesek a legutolsó primitív hangnemben?!

Átélted/átéled netán nap, mint nap azt amit Ö???

KI VAGY TE, AHHOZ, HOGY ELDÖNTHESD KINEK VALÓ GYEREK ÉS KINEK NEM?

Honnan tudhatnád, hogy mennyit küzd minden egyes szál cigaretta ellen, hogy többet ne vegye a kezébe???

SENKI nem úgy indul neki a babavárásnak, hogy rosszat akar gyermekének, mindenki a tőle telhető legjobbat szeretné, és próbál ezért mindent megtenni!

DE SENKI NEM TÖKÉLETES, MÉG TE SEM...............

2012. nov. 5. 08:19
 42/49 anonim ***** válasza:
57%

Írtam egy nagyon hosszú választ, véletlenül kitöröltem.

Most rövidre fogom.

Itt ülök a gép előtt, és fogom a fejem, hogy milyen anyukák, kismamák léteznek. Csak gratulálni tudok!

És persze a LEGJOBBAT akarják a gyereküknek... Ugye ezt nem gondoljátok komolyan?? Hogyan???

Röhögnék, ha nem emberi életekről lenne szó.

Ja és annak, akinek egészséges babája született bagózás mellett, üzenem:

Tedd össze a két kezedet, és lehetőleg ne híreszteld, mert kevés ilyen szégyenleni való dolog létezik a világon.

2012. nov. 5. 10:09
 43/49 anonim válasza:
74%

Jaj miert kell igy bantani valakit? Szerintetek nem eleg a sajat buntudata o nem tudja h ezzel arthat a babanak? Szerintem retteg eleget minden egyes szal ciginel.en is nagy dohanyos voltam es bevallom oszinten nem sikerult egybol letennem a pozitiv tesztnel egybol

2 szalra csokkentettem kovetkezo het egy es a kovetkezon minden masodik nap egy fel es utanna letettem 6 het utan elkapott a hev es neha neha beleszivtam par szivast mert engem is nagyon megviselt a leszokas rengeteget idegeskedtem es kezdodo depressziom volt,azota szedem a magne b6 es sokkal jobban vagyok mar 23 hetes ea nem is emlekszem utoljara mikor szivtam bele.en is utaltam magam ugyh megertem a kerdezot sajnos nem vagyunk mind egyformak igyhat nem is lehetunk egyforman erosek es kitartok.en is elitelem a dohanyos kismamakat de azert nem kell mindegyiket igy bantani vannak olyanok akik meg se probaljak es okuk sincs ra h dohanyozzanak az erdektelenseg de ebben az esetben valjuk be oszinten nem lehet konnyu es le a kalappal azelott aki kibirna a helyebe.

2012. nov. 5. 11:03
 44/49 anonim ***** válasza:
73%

Osztom a 42-es véleményét! Én erre már nem tudom mit lehet mondani?! Nem is lehet semmit,mert a bagósok úgy is megmagyaráznak mindent!!!

Egyáltalán nem mindegy hogy valami ellen tudsz tenni,valami ellen nem. Mert a cigi ilyen!!!

TISZTÁBA VAGY VELE HOGY NEM HASZNÁL A BABÁDNAK MÉGIS SZÍVOD! Ez nem lottó hogy vagy-vagy,és tegye össze a sok akaratgyenge a kezét hogy nem lett baja a gyereknek! Nem kell reklámozni hogy "bezzeg én szívtam és milyen szép nagy gyerekem van",mert lehet hogy most "egészségesnek látszik",de felnőttként majd előjön a baj!

Itt vagyok én a példa. Gyerekkoromban teljesen egészségesnek tűntem most meg asztmám van,és a jó ég tudja mire nem vagyok allergiás?! Kösz szépen. Mikor néha anyámtól megkérdezem miért kellett bagózni várandósan csak lapít!!!

Azért arra kíváncsi lennék hogy aki ennyire elfogadja a terhesség alatti cigizést,az a drogos és alkoholista kismamákkal szemben is ennyire megértő lenne??? Ők is függők,arra is rá lehet fogni hogy sok a stressz ezért csinálják!

2012. nov. 5. 11:13
 45/49 anonim ***** válasza:
42%

Itt az a nagy különbség, hogy van, aki csak sémákban és skatulyákban képes gondolkodni. Na ők azok a szerintem rettentően primitív, ámde saját maguk szerint szuperanyukák, mert ha meglátják egy mondatban a "terhesség" és "dohányzás" szavakat, akkor kb megnyomódik egy gomb a (nem túl fejlett) agyukban, és elkezdik okádni a válogatott sértéseket, túlzásokat. Odáig már nem látnak, hogy nem lehet és nem is szabad egy kalap alá venni embereket, élethelyzeteket egyetlen közös dolog miatt. Azért napi 1-2 bagó nem ugyanaz, mint a láncdohányzás, 2 doboznyi mennyiségben.

És vannak azok, akik az adott helyzet alapján képesek megfelelő modorban és érvekre alapozva, nem ilyen-olyan hangulatoktól elragadtatva véleményt alkotni és tanácsot adni.

2012. nov. 5. 11:42
 46/49 anonim ***** válasza:
59%
Már bocsi de a kérdés az volt "Kismamák, hogy álltok a dohányzással?" nem pedig, "Kismamák gyertek és okádjátok ide a becsmérlő szavakat a bagósok ellen". Ide azoknak kéne választ írniuk, akik bagóztak vagy bagóznak a terhesség alatt. K..ra senki nem kíváncsi rá, hogy ki, mit, hogyan tud oltogatni. Inkább menjetek és írkáljatok másoknak. Vagy akaratgyengék vagytok és engedtek a csábításnak, hogy a porba tiporjatok embereket? A saját házad táján söprögess légyszíves. Miért kell itt idegesíteni a másik kismamát? Abba nem gondoltok bele, hogy így TI IS ÁRTOTOK MÁSOK GYEREKÉNEK???? Egy dekával nem vagytok különbek, mint a dohányzó kismamák!!!!! Inkább ezen gondolkozzatok el!
2012. nov. 5. 14:01
 47/49 anonim ***** válasza:
53%

De igen is különbek vagyunk mert mi le tudtunk mondani a káros szenvedélyünkről a gyerek érdekében!!!

Könnyű a fejeteket a homokba dugni és nem tudomást venni róla hogy a méhetekben a gyerek fuldoklik mikor bagóztok,teljesen mindegy hogy 1szál vagy 1doboz! Az viszont igaz hogy a dohányzásnak nincs köze ahhoz hogy kiből milyen anya lesz később,de szerintem egy "jó" anya mindent tőle telhetőt megtesz hogy a babának semmivel ne ártson még az anyaméhben sem!!!

2012. nov. 5. 14:58
 48/49 anonim ***** válasza:
66%
Istenem, ennyi agymosott, buta némbert...
2012. nov. 5. 15:13
 49/49 anonim ***** válasza:
32%
Aki lepontozott tehet egy szivességet!! Elmeháborodott emberek! Kiírja a kínját, a vélemény meg nem érdekli, sőt ..támadó jelleggel visszasértegeti a másikat. Már így is túl sok válasz érkezett..Felét sem érdemli...
2012. nov. 5. 20:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!