Kismamak hogy alltok a dohanyzassal? 31+2hkm
anyám velem is cigizett, 2 kilóval jöttem a világra, 36 hétre.
De tudod mit: Igazad van, teljesen jól csinálod, hogy a gyerekedet mérgezed, tedd továbbra is, minden okod meg van rá, bármit megtehetsz, elvégre a te kölyköd, aztán majd az is olyan szép látvány lesz, hogy tolod a babkocsit, meg szívod a gyereked mellette a cigit, elvégre megteheted, mert problémáid vannak.
Szerintem ezt le is lehet zárni, önző vagy és az is maradsz.
Igen, pont ezt akarják neked itt többen megmagyarázni :).
Mindenesetre nekem ezzel együtt is sokkal szimpatikusabb vagy mint a válaszolók nagy része. Bár én sem helyeslem a cigit, sőt... már leírtam.
Egyébként az ilyen nagyhangú, hibátlan életet élőkhöz néha szívesen bekukkantanék, hátha van vmi, amit mégsem tesznek ki a kirakatba :).
"nem azt irtam ide hogy utom verem a gyerekem,nemtorodok vele,kinzom "
Csak mérgezed:)
A 13. 0 %-os válaszadót felpontoztam, nagyon igaza van.
Bár itt mindenki tökéletes, de akkor jövök én, a tökéletlen. 2 terhesség alatt sem sikerült letennem, bár azért csökkentettem. Egyik gyerkőcnek sem lett semmi baja, 3,5-4 kilósak lettek. Nem azt mondom, hogy ez a követendő példa, de a "bezzeg én vagyok a tökéletes te meg a ...." felesleges.
Nem pártolom a dohányzást, a terhesség alattit még kevésbé.
Anyám sem tudta letenni, heti egy doboz elment.
Ennek ellenére semmi bajom, normális súllyal születtem és az immunrendszerem is meglepően jó. Hogy itt a genetika mennyire szól bele - fene tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!