Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamak hogy alltok a dohanyz...

Kius kérdése:

Kismamak hogy alltok a dohanyzassal? 31+2hkm

Figyelt kérdés
2012. nov. 4. 10:19
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
46%
El lehet ítélni úgy is, hogy közben normális maradsz. Na ez nem megy... Lehordjátok mindennek azt, aki nyilvàn nem helyesen cselekszik. Viszont ő képes kulturált hsz-t írni, ami bizony nem mindenkinek sikerült. Lehet ezt is lenullázni a tökéletes anyukáknak.
2012. nov. 4. 13:38
 22/49 A kérdező kommentje:
ja es azert mert elszivok egy ket szal cigit,akkor nem fogom rendesen nevelni a gyerekemet?
2012. nov. 4. 13:40
 23/49 anonim ***** válasza:
51%

anyám velem is cigizett, 2 kilóval jöttem a világra, 36 hétre.

De tudod mit: Igazad van, teljesen jól csinálod, hogy a gyerekedet mérgezed, tedd továbbra is, minden okod meg van rá, bármit megtehetsz, elvégre a te kölyköd, aztán majd az is olyan szép látvány lesz, hogy tolod a babkocsit, meg szívod a gyereked mellette a cigit, elvégre megteheted, mert problémáid vannak.

Szerintem ezt le is lehet zárni, önző vagy és az is maradsz.

2012. nov. 4. 13:44
 24/49 anonim ***** válasza:
63%

Igen, pont ezt akarják neked itt többen megmagyarázni :).

Mindenesetre nekem ezzel együtt is sokkal szimpatikusabb vagy mint a válaszolók nagy része. Bár én sem helyeslem a cigit, sőt... már leírtam.

Egyébként az ilyen nagyhangú, hibátlan életet élőkhöz néha szívesen bekukkantanék, hátha van vmi, amit mégsem tesznek ki a kirakatba :).

2012. nov. 4. 13:45
 25/49 anonim ***** válasza:
42%
ja, még csak annyit, hogy amikor szültem az összes CIGÁNY asszony kijárt bagózni a budiba, állandóan bagószagúak voltak szoptatáskor, adták át a gyereküknek a jó kis nikotinos mérgezett anyatejet, gondolom téged sem bánt majd ez.
2012. nov. 4. 13:46
 26/49 A kérdező kommentje:
akkor meg szidd az anyadat dragam es a te kolykod-kolykeid-ahogy irtad!!!en nem azt irtam ide hogy utom verem a gyerekem,nemtorodok vele,kinzom stb.mert vannak ilyenek is itt vagy barhol es lehethogy eletukbe nem dohanyoztak!!!akik mellettem allnak vagy all koszonom es koszonom a szimpatiat is,azok akik meg negativan alltak itt a kerdeshez nem is ertem minek irtak mikor a kerdes nem nekik lett felteve,hanem a dohanyosoknak,es nem a lelkem megnyutatasara!!!
2012. nov. 4. 13:52
 27/49 anonim ***** válasza:
56%

"nem azt irtam ide hogy utom verem a gyerekem,nemtorodok vele,kinzom "

Csak mérgezed:)

2012. nov. 4. 14:11
 28/49 anonim ***** válasza:
52%

A 13. 0 %-os válaszadót felpontoztam, nagyon igaza van.

Bár itt mindenki tökéletes, de akkor jövök én, a tökéletlen. 2 terhesség alatt sem sikerült letennem, bár azért csökkentettem. Egyik gyerkőcnek sem lett semmi baja, 3,5-4 kilósak lettek. Nem azt mondom, hogy ez a követendő példa, de a "bezzeg én vagyok a tökéletes te meg a ...." felesleges.

2012. nov. 4. 15:51
 29/49 anonim ***** válasza:
88%
Én a másik oldalon állok, PIC-en dolgozom, sosem dohányoztam. Az a helyzet, hogy a legtöbb koraszülött/méhen belül sorvad újszülött azért került ide, mert az anyjuk dohányzott. Ki csak pár szálat, ki többet. Én értem, hogy ez egy durva függőség, de nagyon nagyon erősnek kell lenned, és le kellraknod! A kicsid nem tehet semmiről, mégis átmennek a méreganyagok a szervezetébe. Ahogy megszületik, nikotinfüggő lesz (és mivel nikotint nem adunk csecsemőnek, jönnek az elvonási tünetek), és akkor még nem beszéltünk a többi vegyszerről, ami a cigiben van, mint a formaldehid, arzén, kátrány stb. Ha ez nem lenne elég, ott van a széndioxid-monoxid. Az anyukáknak ezt úgy szoktuk magyarázni, hogy próbálják ki azt, hogy egy szívószálon keresztül vesznek levegőt annyi ideig, ameddig egy cigi elszívása tart. A magzat is ugyanezt érzi, gyakorlatilag fuldokol. Ha mégis szerencsésen megússza a születését, akkor még mindig ott vannak a hosszútávú hatások, amik csak később jönnek ki, mint az allergia, asztma stb. Légy erős a gyermeked kedvéért, és rakd le! Ne a cigi legyen az erősebb! Drukkolok!
2012. nov. 4. 16:08
 30/49 anonim ***** válasza:
50%

Nem pártolom a dohányzást, a terhesség alattit még kevésbé.

Anyám sem tudta letenni, heti egy doboz elment.

Ennek ellenére semmi bajom, normális súllyal születtem és az immunrendszerem is meglepően jó. Hogy itt a genetika mennyire szól bele - fene tudja.

2012. nov. 4. 16:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!