Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamak hogy alltok a dohanyz...

Kius kérdése:

Kismamak hogy alltok a dohanyzassal? 31+2hkm

Figyelt kérdés
2012. nov. 4. 10:19
1 2 3 4 5
 1/49 A kérdező kommentje:
Van itt olyan aki a stressz miatt a mindennapi gondok vegett,vagy esetleg egy nem vart tragedia problema vegett ujra elkezdett dohanyozni vagy esetleg abba sem hagyta?
2012. nov. 4. 10:21
 2/49 anonim ***** válasza:
39%
Napi 2-3 szal :( szegyenlem is magam, de sajnos ezt van. Van hogy 3 napig semmi. Aztan nem birom. Akkaraterom 0. 33hkm
2012. nov. 4. 10:29
 3/49 A kérdező kommentje:
En is rettentoen szegyenlem magam,es en ennel joval tobbet szivok,igaz vekony szalu szalmacigit
2012. nov. 4. 10:32
 4/49 anonim ***** válasza:
58%
mit számít az hogy "szalmacigit" szívsz? MÉRGEZED A MAGZATODAT! Aki ennyire se képes a gyerekéért, az minek vállal egyáltalán??? A kifogások mindig meg vannak, de az, hogy észbe kapjatok, hogy mit tesztek a gyereketekkel már nem megy... gusztustalan.
2012. nov. 4. 10:41
 5/49 anonim ***** válasza:
67%

8 hetes vagyok, mikor pozitívat teszteltem, abba hagytam a dohányzást.

Nem vinne rá a lélek hogy rágyujtsak, soha sem bocsátanám

Meg magamnak ha valami baja lenne a babànak! Az elsô gyermwkemnél is így volt, majd a gyerek mellett is csak a teraszon kint dohányoztam.

Legalább a gyerek ne szívja, ha én igen. Lánc dohányos vagyok, hogy rászokom, hol leszokom!

Baràtnőm 26 hetes, néha rágyújt, napi 1 szálat!

Kerek perec megmondtam neki, hogy egy sz@ar anya, ha már most erről nem tud lemondani a gyermeke végett!

Így látszik meg, hogy nem a gyermeke az első a számára, nem tesz meg mindent érte, van már egy fia, és ez látszik is!!!

Szerintem nincs az a probléma, az a gondd, az a stressz, amiért ne lehetne lemondani a bagóról a gyermeke egészsége erdekében!

Ez csak kifogás, azért hogy rágyújt hasson az ember, akaratgyengeség!

Úgy őszintén, a kérdést is azért írtad ki, valaki vallja be még dohányzik terhesen, hogy nyugtasd magad nem vagy egyedül, és valaki mondja azt, ezzel nem teszel rosszat, pedig de!!!

A férjed szüleid tudják?! Fogadni mernék hogy nem, mert lenéznének érte, úgy mint sokan....

2012. nov. 4. 10:41
 6/49 A kérdező kommentje:
A kerdest azert irtam ki,hogy van e valaki aki olyan helyzetben van mint en!!!Miert kellene ezzel nyugtatni magam?tudom hogy nem a legjobbat csinalom a babanak vele,valamint igen a ferjem tud rola szuleim kozul pedig mar csak az apam el aki 3 hete szelutest kapott,es egyedul vagyok a gondozasara!Mennyivel jobb hogy a nagy hasamon emelgetek egy majd 90kg ferfit,pelenkazom forgatom stb.minthogy szivom?,ez lehethogy egy kicsit megynugatat!Raadasul mellette meg itt van az 5 eves kislanyom aki meg szinten nem tudja magat mindenben ellatni,szovalj el lehet itelni az embert,de csak kozlom nem mindenkinek olyan happy az elete mint a tietek
2012. nov. 4. 10:52
 7/49 anonim ***** válasza:
52%

Ez csak kifogás! Jobban tudsz emelni attól hogy elszívsz egy cigit?

Nálunk meghalt nagyapa, új városba kellett költözni a férjem miatt, hogy legyen munkája, ugyan úgy van egy kisgyerekem akit el kell látnom, mellette még dolgozom is délelőtt és este 4-4 órát...

Nem mindenkinek leány álom az élete, és mégis le tud mondani a cigiről a gyermeke végett!

Én megmondom őszintén, ezért csak lenézni tudlak!!! Ha neked jó így, ezzel a lelki ismerettel, gyújts rá...

2012. nov. 4. 11:00
 8/49 A kérdező kommentje:
Hat ha nekem is csak arrol szolna az eletem hogy koltoznom kellene mas varosba vagy faluba,mar reg nem cigiznek!!!nemfogok magyarazni egy olyannak akinek fingja sincs egy olyan ember gondozasarol aki nem tud ellatni maga korul semmit es akit nem lehet egy percre sem itt hagyni!
2012. nov. 4. 11:07
 9/49 anonim ***** válasza:
70%
Dolgoztam idős ápolóként...
2012. nov. 4. 11:10
 10/49 A kérdező kommentje:
Mint ahogy irtad dolgoztal,en meg otthon vegzem 24 oraban!te elvegezted a melodat es hazamentel a csaladodhoz,en nekem meg ha orvoshoz kell mennem vagy a lanyomat kell oviba vinnem hazalnom kell hogy valakit keritsek melle,nem ugyanaz!!!
2012. nov. 4. 11:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!