Kismamak hogy alltok a dohanyzassal? 31+2hkm
KIFOGÁS KIFOGÁS KIFOGÁS!!!
Másnak is vannak problémái,lehet nagyobbak mint a tiéd!!!
Nekem 12évig volt Alzheimer-kóros a nagyim akit pelenkázni kellett úgyhogy tudom milyen az! Javarészt én csináltam. 7hónapos terhes voltam mikor meghalt a másik nagyim. Apám rákos,az egyik nagyapám mozgásképtelen. Soroljam még......???
De én amint kiderült hogy állapotos vagyok abbahagytam a dohányzást,pedig 12évig cigiztem. 2éves a lányom,és nem cigizek!
Nem akartam még a gyerekem is beteggé tenni,így is van elég szerencsétlenség a családunkban!:(
Ha nyugtatni akarod magad szedjél inkább gyógyszert,azzal nem ártasz!!!
Nyugi! Nem teszel jót, te is tudod. De aki fényezi saját magát, és közben alázni próbál téged, az is elmehet a búsba...
Nekem a gyomrom forog az olyan emberektől, akik nekiállnak, hogy bezzeg az ő életük mennyivel sz.rabb és mégis mennyivel jobban csinálják. Lehet, hogy így van, de ők is csak akkor lehetnének büszkék magukra, ha segíteni és példát mutatni próbálnának, nem köpködni meg szemétkedni.
Az én életem is elég nagy szívás, és tartósan nem tudok leszokni a cigiről sajnos. Szerencsére amíg terhes voltam, valahogy sikerült kibírni. Azóta pár szálat elszívok. És igen, lehet mindenféle gyenge sz.rnak nevezni engem is, de tudom, hogy ha nem lennék folyamatos stresszben bizonyos körülmények miatt, akkor meg tudnám állni talán jobban. Lehet kifogásnak is nevezni, de az emberek tűrőképessége nem egyforma. Egyébként pedig az idegbeteg szülő is nagyon ártalmas a kicsikre.
A 11. válaszolónak meg külön gratulálnék a szedjél gyógyszert cigi helyett című válaszához.
A drogfüggőség sokkal jobb...
Tudom, hogy van olyan nyugtató / kedélyjavító, amit kismamák is kaphatnak, de az sem használ ám.
Nekem is forog a gyomrom az ilyen AKARATGYENGE emberektől,akik csak kifogásokat keresnek arra hogy TUDATOSAN ártanak a még meg nem született babájuknak!!!
Próbálják nyugtatni magukat,és visszaigazolást várnak arról hogy amit tesznek nem is annyira GÁZ! Ez nagyon szánalmas!!!
Lehet itt pontozgatni, de igen is igazuk van azoknak, akik azt mondják, ez mind kifogás.
A kérdező egyértelműen azért tette fel a kérdést, mert bűntudatát akarja egy kicsit csökkenteni.
Egyszerűen jobban érezné magát, ha még páran beírnák, hogy bizony cigiznek, mert akkor úgy érzi, hogy "ha más megteheti, akkor nekem is lehet, nem leszek emiatt sz.r ember"
De fel lehetne fogni, hogy a cigitől nem lesz jobb. A cigitől nem fog jobban menni az ápolás, nem gyógyul meg tőle az apja.
Baromira nem old meg semmit, csak mellette még a gyerekét is mérgezi.
Aztán ha véletlen baja lesz a cigitől, akkor lehet sopánkodni.
Egyetértek azzal, hogy ha vki ennyire nem képes a gyereke érdekében, akkor mi a f.sznak vállal gyereket?
Az a baj veletek, hogy hiába mondanám szívem szerint, hogy igazatok van, ez az ocsmány hozzáállás (ahogy már írtam fentebb), hogy "bezzeg én, míg te egy sz.r, gyenge, stb...".
Ettől jobban érzitek magatokat? CSak mert egyik válaszban sem láttam valódi segítő szándékot, normális ötletet, csak a köpködést.
Dohányozni rossz, ártalmas. Találni kellene helyette mást. Nekem bevált a ropi / szotyi / alma / sárgarépa. Bármi, amit el lehet rágni, és lehet vele babrálni, és éppen kizökkent egy picit a "rágyújtanék" hangulatból. Cigi árából lehet kapni pár kiló almát, répát, rágcsát. Ha kezdetben minden 2. cigi helyett csinálsz egyebet Kérdező, már az is valami!
Abszolút nem irigyellek, és megértem a helyzeted.
Csak kifogás!15-ös jól megfogalmazta!!
Undorító,szánalmas és nem jó anya az aki dohányzik terhesség alatt!!Ez tény!
Én is sokat cigiztem,de ahogy megtudtam h terhes vagyok azonnal abbahagytam!Akaratgyengék vagytok,ennyi!
Ha ehhez nincs elég erőtök akkor már most sajnálom a gyereketeket,mert oda aztán még több akarat kell majd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!