November vegere es december elejere kirt anyukak ti izgultok mar? Feltek a szülestöl?
Dec 7-re vagyok kiirva.
Egyre türelmetlenebb vagyok, de egy ideje nem félek, mindig azzal terelem el a gondolatokat a szülési fájdalomról,hogy ráérek pánikolni ha beindul a szülés.
Kezdek abba a stádiumba lépni,hogy a jeleket keresem magamon....
Fiút várunk,első baba lesz, akit kb 4kg körülire jósolnak,ha kihúzom a végéig.
Amitől nagyon félek az a gátmetszés utáni varrás,és gyógyulás.
Szintén december 5 az időpontom, második kislányomat várom, és kezdek kicsit izgulni a szülés miatt.
Mivel az első sürgősségi császár volt, kíváncsian várom, ez a szülésem hogy alakul. Szeretném ezt most elejétől a végéig természetes módon végigcsinálni, de hát az első óta tudom, hogy sajna nem csak rajtam múlik... mondjuk ott és akkor már csak az számított, hogy minden rendben legyen végül, és most is így vagyok vele. Csak az számít, hogy mindketten egészségesen, épen legyünk túl a nagy napon.
És kíváncsian várom, ez a kis csöppentyű melyik napot választja szülinapnak. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!