November vegere es december elejere kirt anyukak ti izgultok mar? Feltek a szülestöl?
December elejére vagyok kiírva. Cukros vagyok, ráadásul még dolgozom, november második hetében vizsgázom, plusz épp őszi szünet van az oviban, úgyhogy itthon a 4 éves nagyfiam, a nagytakarítással, karácsonyi ajándékvásárlással még sehol sem vagyok, keményedek, hol itt nyom, hol ott. Szóval én egyelőre nem a szülés miatt izgulok, inkább örülök, ha túlélek egy-egy napot úgy, hogy valami értelmeset is sikerült csinálni (értsd ez alatt, hogy sikerült tanulni, dolgozni, lakást takarítani). Igaz, már minden nap úgy kelek, hogy bárcsak már kint lenne ő is.
Ti hogy vagytok? Első baba?
Szia!
Én Nov.20-ra vagyok kiírva,már nagyon izgulok,első baba kislány lesz.Alig várom hogy a kezembe foghassam :)
Péntek megyek a nőgyógyászhoz,kíváncsi vagyok mit mond,még nincsenek fájásaim.
Nem is tudom hogy félek e a szüléstől,nem tudom milyen lesz,inkább izgatottan várom.
Mikorra vagy kiírva?
36+3 hkm
november 25-re vagyok kiírva, de a dokim azt mondta, hogy a jövőhéttől már bármikor megjöhet a csöppség (de csak mert a hétvégén kongresszuson van a dokim :)). Én próbálok tudomást se venni arról, hogy félek, kizárom a tudatomból ezt az érzést, és most edzem magam lelkileg a fájdalmakra. Ma egész nap jóslóim voltak, és mindig arra gondoltam, hogy ááá, hol vannak még ezek az igaziaktól... De ettől függetlenül nem volt kellemes végigcsinálni a mai napot.
Nekünk is első baba, kislány lesz, már minden megvan: szobácska, ruhácskák, fürdetők, és babaápolási szerek, rágókák, plüssállatkák, mesekönyv, kész a batyuja is, már az enyém is kezd összeállni, már csak zoknikat meg tena lady-t kell beszereznem és kész is. Már csak a várakozás marad, de utálok várni, akár csak a zöldre is a kereszteződésben, úgyhogy ez nekem nagyon rossz. De kibírom, csak a kis pöttöm kedvéért, hogy minden rendben legyen. :)
36+4 hkm
sziasztok,
én dec. 4-re vagyok kiírva, első baba kisfiú.
már izgulok nagyon, de még jól vagyok. nem nagyon jóslógaztok, dolgozom is, babaszoba kész. de egyre inkább a szülésen jár az agyam... :)
Sziasztok, mi november 30-ra várjuk első kislányunkat! Mindennel kész vagyunk már! Külső méhszáj 1 ujjnyira nyitva már 6hete! Fájni nem fáj semmim még, ha kicsit többet sikerül itthon jönni-menni, akkor estére fáj a derekam! Hamar elfáradok! Szüléstől félek is meg nem is, de inkább izgulok :) és nagyon várom már, hogy velünk legyen Zsófi 35hetes kismami
Ti fogtok szedni homeós bogyókat, vagy isztok málnalevél teát?
Sziasztok. Én nov. 20-ra vagyok kiírva. Fogjuk rá, hogy még tűrhetően vagyok. A hátam fáj rendszeresen és még ráadásul valami köhögős nyavaját is összeszedtem. Második baba, van már egy 3éves "nagyfiam" és ő is fiú lesz. A szüléstől nem félek. Hogy őszinte legyek tudom mi vár rám és még olvasgattam is bőven róla, de úgy vagyok vele, hogy egyszer már végigcsináltam, most is menni fog. Főleg, hogy bent lesz a férjem és most dokim is van. Csak inkább már túl szeretnék lenni rajta. De ő tudja mikor akar kijönni. Hol fogtok szülni?
37 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!