Van olyan kismama, aki december végére, január elejére van kiírva és Tatabányán fog szülni?
Sziasztok!
Én január 7-re vagyok kiírva és Tatabányán fogok szülni.
Hát hallani jót és rosszat is a kórházról,de más választás sajnos nincs a közelben.
Első vagyok.
Nekem is mondta a védőnő,hogy szombatonként lehet menni csoportos szülőszoba látogatásra. Mondjuk kb 10 kismama egyszerre, és a párodat is lehet vinni.
Én mindenképp meg szeretném nézni az osztályt legalább ha magát a szülőszobát nem is.
Egyelőre még nem tudom hogy és mint lesz majd ha beindul a szülés, de az a tervem hogy a férjem vinne fel kocsival ha majd beindulnak a fájások. Aztán ki tudja milyen lefolyásu lesz? Lehet mentővel kell majd mennem:)))
Még az sem biztos hogy természetes szülés lesz, mivel nekem az első babám császárral született és olvastam ilyenkor figyelik majd a heg vastagságát, és lehet a második is tervezett császár...
Sziasztok!
Október 13-án és 27-én ismét lesz szülőszoba látogatás Tatabányán!
Egyébként hogy vagytok?
én eddig ennyit tudok:
-vajúdásnál nem lehet rajtad semmi a kórházi hálóingen kivül
-vajúdásnál lehet bent nálad egy közeli hozzátartozó steril ruhában,amit gyógyszertárban lehet megvenni kb 3000 ft-ért
-vajúdáshoz törcsit meg szőlőcukrot vihetsz be,de inni nem ihatsz
-babás mamás szobánál elméletileg napi 4 vagy 5 pelust adnak,tehát azt vinned kell be plusszba
-kell a babának lázmérő,ruhácska,popsikrém is
egyenlőre ennyi,de ha valamit megtudok vagy eszembejut,akkor írok még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!