15 hetes kismama vagyok. Szerintetek ha 6 után eszek vacsorát az nem baj?
Úgy értem,hogy diétán vagyok.
Nem igazán eszek kenyeret,reggelire keveset de igazából ennyi.Vacsira puffasztott rizst szoktam sonkával,sajttal stb.mikor mivel.Ha 6 óra után eszem meg ezt az adagot,akkor az még nem baj hízás szempontjából?
Kismamaként 10 óránál több nem maradhat ki 2 étkezés között. Ne most diétázz. Ha cukor miatt vagy diétán, akkor pedig tartsd az időpontokat, vacsora 7-8 között.
Nagyon fontos, hogy jól csináld, mert árthatsz a babádnak.
(Egyébként a puffasztott rizs gyors felszívódású szénhidrát, nagyon hamar éhes leszel utána. Egyél inkább teljes kiőrlésű kenyeret helyette.)
Egyetértek, ne diétázz csak ha cukor miatt kell.
Cukrosoknak lehet sőt kell 6 után enni.
előző terhességemből kiindulva a védőnő is ezt javasolta
másrészt túlsúllyal indítottam a terhességem,80 kg-nál több nem lehetek és most vagyok 71 kg
sziasztok!
én 14 hetes vagyok de el kellett mennem terheléses cukorra és 8,5mmol/l lett már most.én is diétázom.napi 5x kell enni keveset.és az este 6 óra sztem nem megfelelő.8 körül kéne lennie egy könnyű vacsorának kb 20g-os szénhidráttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!