Vannak itt olyan kismamak, akik 2012. december vegere vagy 2013. januar elejere varjak a babajukat?
11 hetes kismami vagyok:) jovohet szerdan megyek a 12. heti ultrahangra. Első babank, nagyon izgulok, varom, hogy mikor fog mar latszodni a hasam, mikor fog rugdosni :))
Ti mikorra tervezitek a babaruha vasarlast? Babaszoba festest,bereendezest? Esetleg vettetek mar valamit?:)) hogy vagytok? Tunetek?
En jovoheten az uh utan fogok venni valami kis unisex ruhacskat:)
Szia.
Nem tudom beleférem-e december 11-re várjuk a picikénket :-)) .
Nekünk ő lesz a harmadik babánk és mivel az első két gyerkőcünk fiú így most remèljük,hogy lányunk lesz :-)) .
Addig nem veszünk semmit amíg nem tudjuk a nemèt.Viszont a babakocsink már lekerült a padlàsról ès mivel szinte új állapotban van így azt nem kell vennünk :-)) .
A baba szobát majd csak szeptemberben rendezzük be mivel éppen most újítjuk fel a hàzat :-)) .
Tünetem az nincsen kivève a mell feszülèst :-)) ès nem is volt szerencsére :-)) .
Gratulálok a babához nektek :-)) .
14hkm
Szia! én még a mensi szerint vagyok beírva december 23-ra, de tutira csak januári baba lesz, most 10+3 hetes :) én is várom már nagyon hogy nöjjön vele a pocakom, de sajna most csak puffadok, amit annyira utálok már! én majd akkor akarok elkezdeni rucit vásárolni ha már tutira meglesz a neme és túl leszek a 30. héten :D babaszoba nem lesz külön, velünk lesz egy szobába így nem lesz nagy átalakítás, de várjuk már nagyon hogy el lehessen kezdeni neki a vásárlást :) nekem is első baba, így eddig egy pelenkázónk van és annyi, majd lesz más is idővel :) én jul.3-án megyek uhra, akkor 13 felett leszek, de előtte nem tudtunk a dokival időpontban megegyezni, így kis késéssel is, de ott leszünk :) addig meg intézem a kiskönyvet és a vizsgálatokat, amikre már megkaptam a beutalókat
Boldog babavárást mindenkinek :D
na és ki mit szeretne? kisfiú vagy kislány jönne jól? :D
Sziasztok! :) Örülök, hogy összegyűltünk :))
Én elvileg december 25-re vagyok kiírva a mensim szerint, de a baba 10 nappal fiatalabb, így a 12. heti ultrahangon, jövőhéten, valószínűleg a doki kijavítja január 3-ra :)
Mi most alakítjuk át a házat, festünk, bútorokat cserélünk. Amúgy is kellett volna már, ez most legalább ösztönöz, hogy addigra szép legyen :)
A babaszobát majd csak ősszel fogjuk festeni, ha már tudjuk, hogy mi lesz :)
20. hét körül már szeretnék elkezdeni vásárolgatni, persze csak egy-egy darabot. Mi nagyon sok mindent fogunk kapni, mert a párom öccsének most 3 hónapos a kisfia, és a kislánya is kicsi még, szóval fiú-lány ruha is van bőven :) Babakocsi, pihenőszék, rázószék, babamérleg, mindenféle :)
Szóval ezeket nem kell megvennünk, legalább ezen spórolunk.
Annyira várom már az ultrahangot, sok ismerősömnek akik most voltak babásak, már a 12. hetin megmondták, hogy kisfiú vagy kislány.
Hátha mi is látjuk már jövőhéten:)
Tüneteim nincsenek nagyon, sokszor járok pisilni, a mellem érzékeny, szagundor, kajaundor :)
Boldog babavárást Nektek!!!
Január 16 :) Semmi gáz tünet. Mindössze a melleim fájnak. Egyszer sem hánytam, émelyegtem. Néha átrohant rajtam egy hányinger hullám, max 30 percet "maradt" :) . Ennyi.
Én még nem fogtam fel. Ha lemegy az első trimeszter akkor fogom elhinni. ...
December 28 ra vagyok kiirva;) masodik baba;) es remelem kislany lesz;) hugit szeretnek a kislanyomnak aki 15 honapos;) a lakasrenovalast jovo het vegen kezdjuk, nem kis melo lesz de mar meg kell csinalni. Tunet semmi, azon kivul h nincs mensi;)
12hkm
December 20-ra vagyok kiírva.Második baba,remélem kislány lesz,mert az első babám kisfiú lett :).Babának vásárolni csak akkor foguk,ha már tudjuk a nemét.Tünetek:Hányinger,hányás.De mindig csak délután,estefele.És nem minden nap,van hogy 2 hétig semmi hányingerem.
13 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!