Vannak itt olyan kismamak, akik 2012. december vegere vagy 2013. januar elejere varjak a babajukat?
11 hetes kismami vagyok:) jovohet szerdan megyek a 12. heti ultrahangra. Első babank, nagyon izgulok, varom, hogy mikor fog mar latszodni a hasam, mikor fog rugdosni :))
Ti mikorra tervezitek a babaruha vasarlast? Babaszoba festest,bereendezest? Esetleg vettetek mar valamit?:)) hogy vagytok? Tunetek?
En jovoheten az uh utan fogok venni valami kis unisex ruhacskat:)
Sziasztok kismamik!!!:)
Orulok, hogy ennyien osszegyultunk:)
En most az uh-k szerint december 29-re vagyok kiirva, ma vagyok 17+4 hetes :) a babamat meg nem nagyon erzem, csak nagyon neha, ha koncentralok, fekszem, akkor mintha o lenne az:))
Ma megyek az afp eredmenyemert, jovohet szerdan pedig a 18. heti ultrahangra:)) mar nagyon varom!
A15. heten voltunk 4d-n, ahol megmondtak, hogy kislany:) mi is lattuk, e azert izgulok, remelem meg mindig nem novesztett kukit:) mar beleleltuk magunkat a kislanyba:)
Ruhakat mar elkezdtem vasarolni, de nagy dillemmaban vagyok, hogy hanyasokat vegyek, vegttem 56-osokat, meg 62-eeket, olyan szep kis csajos darabokat :)
A babakocsikat most nezegetjuk, meg a szobabutort most valasztjuk ki, aztan ha megvan a megfelelo, akar mar meg is vesszuk :)
Most ujitjuk fel a lakast, kifestunk mindenhol, uj butorokat vettunk nehany helyre, kicsit csaladiasabb, bababaratta tettuk a hazat:)
A szobajat is festjuk, nagyon gyonyoru lesz :)
A pocakom egy piciket mar kerekedik, de alapjaban veve alacsony es vekonyka vagyok, de ahhoz kepest meg nem nagyon latszik.
A Sote I. fogok szulni, nar fogadtam dokit is es szulesznot is :)
Szep napot nektek:)
Bár én úgy érzem, hogy fiú lesz, mert más terhesség, mint a lányomé. Most több volt a rosszullét, ráadásul az édesség sem csúszik. Ennek ellenére én is nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz :)
Még dolgozom, szeretnék karácsonyig is, de ha rajtam múlna onnan mennék szülni. De tudom, hogy kelleni fog az az egy hónap otthon. Pihenés, rákészülés, készülődés :)
Én Mosonmagyaróváron fogok szülni.
07-20, 9:55-ös voltam...
Szia,
megszületett a baba? Hogy érzed magad? Minden rendben van/volt?
Az én kisfiam lassan 6 hetes lesz. :)38.héten született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!