Titeket nem zavar az ilyesfajta beszólás? /nagy pocakosok/
Számomra annyira idegesitő, amikor valaki meglát és elkezd ájuldozni, hogy "húúúú, mint aki már szülni megy", meg a hasamat bámulják. 26hetes terhes vagyok, elég nagy már a pocim, de nem átlag feletti, szerintem az átlagba tartozok. Mégis amikor ilyenekkel jönnek, annyira rosszul esik, kismamaként amugy is érzékenyebb vagyok dolgokra, meg persze, nem látom magamat csinosnak, nőiesnek, hiszen van egy kerek pocakom, és még ileynekkel is frusztrálnak. Hozzáteszem, olyanok szólnak be, akiknek még nincs gyerekük, tehát tapasztalatuk sincs a terhességgel kapcsolatban, azt sem tudja hogyan "kell" kinéznie egy 26 hetes pocaknak.
Nektek voltak ilyen beszólások? Ha igen, hogyan reagáltátok le?
Legjobb barátnőm mondta egyszer valamivel kapcsolatban, hogy: "Jaa, az már a bálnakorszakban volt!" Nem akart bántani, de nyilván rosszul esett. Most 29 hetes vagyok, szerintem normális méretű a pocakom, egyelőre nem szólt be senki, max. annyit mondanak, hogy: Mennyit nőtt, mióta nem találkoztunk!"
Szerintem téged sem akarnak bántani, csak egy nem terhes pocakhoz viszonyítanak, amit lássuk be nem szerencsés!
Örülj a babádnak!! Gondolj arra, hogy aki beszól az nem fog hamarosan babázni, te pedig igen!!!! Csak ez számít!:-))
Engem pont az ellenkezője zavar.
36 hetes vagyok, de simán letagadhatnék legalább 2 hónapot, olyan kicsi a hasam.
Nagyon sokan meg is jegyzik mikor találkozunk, hogy "jaj, hisz alig látszik, nahát, milyen kicsi".
Legidegesítőbb, mikor apa mondja ha találkozunk, hogy "alig látszik, jól van, vigyázz is az alakodra, mozogjál, a terhesség nem betegség".
Mintha direkt fogyóznék, vagy mi, hogy ne legyek "bálna".
Váááá!!
:) szerintem tombolnak a hormonok is bennünk, máskor fel sem vennénk.... nekem is 16 hetesen, volt mindenki kiakadva, hogy jézus mekkora.. akkor sirdogáltam, meg az sem segitett sokat, amikor azt olvasgattam, hogy valaki 3-4 kilót hízott egész terhesség alatt. rajtam már akkor volt vagy 6. aztán túlléptem ezen. hiszen ahogy itt már irták ez életünk legszebb időszaka... Nem engedem senkinek, hogy elrontsa. Én azt szoktam szajkózni, hogy nem macskát fogok szülni, hanem vizilabda kapust!!!! :) boldog babavárást, és tojjál mindenkire magasról!!!!
35 hkm
Én ikerterhes voltam. Már a 6. hónapban mindenki szülni akart "vinni".
A 9. hónapban meg már úgy néztek rám az emberek, mintha UFO lennék, akkora hasam volt.
A 8. hónap elején egy virágárus nő megjegyezte, hogy látja, mindjárt szülni fogok. Én meg mondtam, hogy "ja", mert már nem volt kedvem magyarázkodni. Erre a 9. hónap végén is látott kétszer nagyobb hassal, és az álla leesett a földre, látszott rajta, baromira nem érti:-)
Az 5. hónap elején vettem egy terhes nacit magamnak. Azt mondta az eladó, hogy erre a pár hétre már elég lesz ez nekem. :-))))
Szóval vicces is volt, meg a vége felé már idegesítő is.
SZupermarketben tortent. Kb 7 honapos lehettem. A tejes pultnal a csajszi amikor megkerdezte h mennyi idos vagyok, azt mondta, hogy kicsi a poakom. A penztarnal a csaj meg megkerdezte, hogy a napokban szulok-e.
ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!