Az evési zavar kialakulásától való félelmet hogyan győzzem le?
Figyelt kérdés
tudom ,hogy hülyeség ,de mióta terhes vagyok(28 hetes)nagyon gyakran szorongok.Mindig van valami ,ami elbizonytalanít:pl gyomorfájás,fogfájás,stb.Most egy ideje nem esik jól igazán az ennivaló,legyen az bármi.Eszembe jutott,hogy evési zavar lehet?Vagy normális szerintetek ,hogy azon aggódom ,hogy eszem eleget,miért nem kívánok semmit?Miért foglalkoztat az evés ennyire ?Soha nem voltak ilyen jellegü problémáim,most miért jün ez elő?2012. szept. 20. 11:44
1/4 anonim válasza:
Kicsit írd le részletesebben, pl írj le egy konkrét helyzetet, mert az alapján, amit írtál, nem lehet tudni, hogy ez evészavargyanú vagy egyszerű étvágytalanság vagy akár csak túlzásba vitt szorongás.
2/4 A kérdező kommentje:
Éhes vagyok ,de nem jön ,hogy egyek,és ez váltotta ki bennem ,ezt a félelmet.Azt ,ugyanis,hogy nem-e evészavar.De ,nincs büntudatom ,hogy ettem ,csak egyszerüen nem esik jól a kaja.Azt veszem észre ,hogy pszichés alapon van.Mert ,ha nem jut eszembe ilyesmi ,akkor eszem és kész.Félek ,hogy lefogyok.Valamennyit fogytam az elején ,de már kezdem visszahízni,csak valahonnan eszembe jutott ez a hülye evészavar ,és nem bírom kiverni a fejemből!
2012. szept. 20. 13:42
3/4 A kérdező kommentje:
Másnak nincsen ilyen jellegü problémája?nagyon megköszöném ,ha írnátok!
2012. szept. 20. 13:48
4/4 anonim válasza:
Szerintem túlzásba viszed az aggódást. Így már szorongsz is. Szerintem nyugodtan beszélj erről a védőnőddel. Ő úgyis figyeli a súlyodat. Ha szükséges, úgyis elküld valakihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!