Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől van ez? Kb. három napja...

Mitől van ez? Kb. három napja alig alszok valamit, és ez eléggé zavar, rossz hogy nem tudom kipihenni magamat, mert másnap semmi sincs belőlem.

Figyelt kérdés

Alig tudok elaludni mert ha a jobb oldalamon fekszek ott,ha a bal oldalamon akkor pedig ott rugdos a kicsi,és félek hogy neki úgy nem jó,és mindig csak forgolódok./ Nem is rugdosást érzek,hanem valami másabb mozgást/Hason alvó voltam,de ugye már nem tudok úgy aludni,oldalt eddig tudtam,most nem tudom mi történik odabent,hogy sehogy sem jó. :( Háton pedig nem tudok aludni.Segítsetek légyszi ha

tudtok,kinek mi vált be.

27+3hkm

2012. máj. 17. 09:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Napok óta szenvedem én is.. Nem tudok aludni sehogy se jó, ha oldalamra fekszem a baba rugdos..

Biztos vagyok benne hogy az időjárás is bezavar...

Szerintem ahogy változik az idő, újra tudunk majd aludni!

25hkm

2012. máj. 17. 09:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Próbáld ki, hogy teszel egy kispárnát a térded közé, nekem akkor sokkal kényelmesebb. Lehet, hogy a baba is érzi, hogy valami nm jó neked...
2012. máj. 17. 09:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia! Van ilyen, hogy szoptatós párna, ami most még korainak tűnhet, de nem az, mert pocakosan is lehet használni. Ilyen hosszúkás párna, amit össze lehet csomózni, vagy pattintani a két végén, és ha szétnyitod, akkor a lábadközé és a fejed alá egyszerre be tudod tenni és kényelmesen támasztja a pocit is. Amúgy meg orvosi citromfű tea, amit terhesség alatt is lehet fogyasztani. Nyugtató hatású. Ha félsz tőle, akkor levendula-párna. Lehet kapni is, de te is csinálhatsz magadnak. Tedd a fejed alá, vagy fogd a kezedbe és a levedula illata szépen elringat és tök jót fogsz aludni. Egyébként lefekvés előtt egy bögre langyos mézes tej is csodákat tesz.

Én még csak szombaton töltöm a 14. hetet, de alapból inszomniás vagyok, és nekem ezek mind beváltak!

Szurkolok, hogy neked is beváljanak! Boldog babavárást!

2012. máj. 17. 10:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez az időjárástól van.

Mindenütt az írják a kismamák,hogy megfordul,ha a baba elkezd rugdosni.Miért? Honnan tudják,hogy azért rugdos, mert nem jó neki valami? Mondta már ezt egy baba is?

Hiszen az a természetes,egészséges és öröm,ha rugdos a baba.Nem? Ha nyugisabb az idő,akkor a babák is nyugodtabbak,de akkor meg mindenki azért parázik,hogy "jaj,biztos valami baj van,mert nem rugdos!".

Na most akkor melyik a jó?

Én kifejezetten szeretem érezni és nézegetni amiket csinál a babám.

28 hetes

2012. máj. 17. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!