Tornászom minden másnap. Miért gondolja rólam azt mindenki, hogy emiatt lusta háziasszony, és rossz anya vagyok?
Én eljártam tornázni, ami azt jelentette, hogy 5-kor indultam és 7-kor értem haza. 8 hónapos volt a fiam, mikor elkezdtem és 14 hónapos koráig jártam hetente 3x vagy 4x. Addig az apjával volt a gyerek. Volt kaja, nem ette meg őket a kosz, és talán ennek is köszönhető, hogy a fiamnak az "apa" az első szavai között volt, és imádja az apját, hatalmasakat hancúroznak, vagy mókolnak együtt.
Sajnos abba kellett hagynom a tornát, de itthon én is újra kezdem!
2 kisgyerekem van (2,5 éves és 10 hós) és mindennap 2 órát netezek (tornázni lusta vagyok ,meg amúgy is nagyon le vagyok fogyva), amíg délben alszanak.
Ettől függetlenül mindennap főtt étel van délre, naponta mosok, teregetek, 3 naponta porszívózás, felmosás, hetente 1* vasalok, és heti két alvásidő alatt pl. hajfestés, gyantázás...
Délelőtt egy órát és délután kb. fél 5-fél 7-ig vagyunk lent.
szóval ne foglalkozz senkivel, ha Te jól be tudod osztani az idődet és jut magadra időd, az egy nagyon jó dolog, csak így tovább!
Hát figyu én meg azokat nem értem akik órákat tudnak arról óbégatni, hogy nekik nincs erre idejük.
Egyetemre járok + külön angolra, ilyenkor 2-3 órát vigyáz a szomszéd a gyerekeimre és itt a segítség ki is fújt.
Minden nap, de 2 naponta főzök és sütök, takarítok minden nap és van, hogy 2x is elmegyünk a játszira 1 nap. 1000 nm-es kertet ill. veteményest tartok rendbe és a házat ami 120 nm.
Reggel korán kelek és későn fekszem és ez mind belefér.
Férjem változó mikor ér haza, van hogy 4-kor de van, hogy este 11-kor, ha tud segít.
Savanyúság és befőtteltevés is program mostanában és nem érzem, hogy ez akkora dolog lenne.
Én valahogy azokat nem értem akiknek nincs ideje semmire.
2 gyerekem van 3 éves és 15 hónapos csajok :)
Úgyhogy tornázz csak nyugodtan :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!