Nök, akik terhesen szeretkeznek! Titeket nem zavar h ott van "valaki"? Öszinten!
Figyelt kérdés
2012. aug. 22. 13:23
4/13 anonim válasza:
Engem zavart. De a libidóm is alább hagyott.
Én nem voltam terhesen szexistennő, és őszintén szólva irigylem azt, aki az volt.
Hát ez van, a hülye agyam...
5/13 anonim válasza:
Engem sem zavar,ha éppen nem érzem mozogni és rugdosni.
Ha mocorog és rugdos akkor zavar,és a kedvem is elmegy.:)
29hkm
6/13 anonim válasza:
Nem, engem nem zavart, férjemet sem. Egyedül annyi van, hogy amikor nagy a pocak, akkor más pozíciót kell választani, hogy ugyanolyan kényelmes legyen a szex. Akkor pl. érezni sem lehet, hogy van odabent valaki. :-)
7/13 anonim válasza:
Nem :) szerintem ő is örült, hogy az anyja jól érzi magát
9/13 anonim válasza:
Az egyik az hogy zavart a másik hogy eszembe se jut nem tudok még csak gondolni sem rá.valakinek megy valakinek nem.34hkm
10/13 anonim válasza:
Minket sem zavart. Bár néha hangulat romboló volt, hogy pont szeretkezés közben kezdett el hullámozni a pocakom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!