Nem kezelem jó a változást, ahelyett hogy elviccelném az ilyen szitukat, felnagyítóm, hogy változtassak magamon?
ha pl levágatom a hajam ,a családom lesz az első aki szóvá teszi, hogy "jjjaaaaaj ,dejóó lett" vagy rám néz és "hmmmm ,jól áll"... engem ez nagyon bosszant, de szeretném vhogy elérni ,hogy viccesnek találjam ,hogy ne zavarjon az ilyesmi, hogy ne azon agyaljak ,hogy vajon mit fog mondani a másik
ha bármi változás van rajtam akkor ez van és zavar, maga a pillanat mikor látják rajtam ,hogy változtam
viszont ha szakadt ruhában megjelenek egy vadiúj társaságban ahol senki nem szól semmi rosszat a másikról az nyilván nem zavar, de mikor már ismerem a társaság összes tagját és szóvá teszik nagyon bosszant
nyilván nem várom el tőlük ,hogy megértsenek, mert ennyire senki nem empatikus, inkább úgy fogom fel ,hogy "feljebb lépésre" kényszerítenek ez által, hogy ilyeneket tesznek velem
a kérdés hogyan szokjak le erről a baromságról?
azért ide írtam mert agykontrollos vagyok:D
18f
szerintem Elmetükrével és programozó mondatokkal változtathatsz ezen. pl. egyre kevésbé érdekel, mikor szóvá teszik a változásomat. és képzelj el egy jelenetet, amikor valaki éppen szóvá teszi valamilyen változásodat és téged ez hidegen hagy. és a lényeg: úgy gondolj rá, hogy máris elérted és érezd át ennek az örömét. :D
remélem tudtam segíteni.
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!