Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak engem zavar, ha beszólnak...

Csak engem zavar, ha beszólnak, hogy mennyit híztam?

Figyelt kérdés
2. babámat várom, most is ugyanannyi kg-ról indultam, mint az első babámmal, de most eddig 2 kg-ot híztam, 17 hetes vagyok. Szerintem ez idáig nem sok. Ha találkozok az utcán egy nővel, mindig megjegyzi, hogy mennyire kerekedek, meghíztam.
2012. szept. 28. 22:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
51%

és tudja h babát vársz ???

2 kg egyáltalán nem sok!!!!!

2012. szept. 28. 22:46
 2/12 A kérdező kommentje:
Persze, hogy tudja.
2012. szept. 28. 22:50
 3/12 anonim ***** válasza:
51%

Gondolom a combodra, feneked kerekedik akkor.

Simán lehet, hogy vaskosabb vagy, az izmok elsorvadnak, helyette zsírpárnák rakódnak le, szóval az ugyanakkora súly ellenére meghízhattál.

2012. szept. 28. 23:04
 4/12 anonim ***** válasza:
26%
mennyi a kezdősúlyod?
2012. szept. 28. 23:18
 5/12 anonim ***** válasza:
53%

Nemm csak téged, engem is! Pedig nem is látszik, csak a fenekemen meg a combomon és szerintem az is inkább csak víz. 71-ről kezdtem most vagyok 78, 165 cm és 32 hetes, szóval szerintem pont ideális. És anyám állandóan nyúz, hogy milyen kövér vagyok, hogy ő nem hízott ennyit, és ne egyek annyit, pedig nem is eszem sokat. És hízlalót sem. És basszus terhes vagyok, nem most fogok fogyózni nyilván, de meg tudnám néha fojtani egy kanál vízben, amikor a szememre veti, hogy mekkora fenekem lett és még neki sincs ekkora, pedig már 65 éves... grrrrrrr

32 h km

2012. szept. 28. 23:43
 6/12 anonim ***** válasza:
51%

Ha víz, akkor ha az ujjaddal megnyomod ott magad, akkor kb. látszódik az ujjad nyoma, besüpped a bőr.

Ha azonnal felugrik, akkor nem víz.

2012. szept. 28. 23:49
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy csak gonoszkodik? Tudod milyenek a nok...
2012. szept. 29. 02:03
 8/12 anonim ***** válasza:
41%
Nekem is mondták, de nekem kifejezetten jól esett. 45 kg-ról kezdtem a terhességem.
2012. szept. 29. 07:42
 9/12 anonim ***** válasza:
50%

én eddig 7-8 kilót híztam, ráadásul a combomra és a seggemre ment a legtöbb. ilyen géneket örököltem. anyukám majdnem 40! kilót hízott velem is meg öcsémmel is. rettentően zavar, hogyha bárki megjegyzi, hogy mennyit híztam.

a pocakom már kerekedik, és párom szokott ugratni, hogy dagi vagyok (a pocakom miatt) de Ő tudom, hogy tényleg csak viccel.

egy szó mint száz: akkor szóljon be valaki nekem a plusz kilók miatt, ha ő egy dekát nem hízott míg a babáját várta. nem most fogok én sem most őrült fogyókúrába kezdeni, ráér majd akkor, ha már nem szopizik a kicsikém. :)

2012. szept. 29. 09:13
 10/12 anonim ***** válasza:
46%
Figyelj oda az étkezésre, akkor talán nem fogsz kerekedni. De ne azért tedd, mert beszólnak, hogy kövér vagy, hanem magad és főképp a babád érdekében!
2012. szept. 29. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!