Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak hogy a szüleim...

Mit csináljak hogy a szüleim abbahagyják? Ebédnél ha 2x annyit eszem mint ők állandóan mondják"hogy ne egyél mert fájni fog a hasad"

Figyelt kérdés

meg vagyok győződve arról ha fáj akkor nem a mennyiségtől fáj,hanem ha vmi olyan összetételű kaját eszek ami nem tetszik a gyomrom rosszul leszek tőle...

de mindig ezt mondják

és nem tudom hogy mit kéne tennem hogy abbahagyják?

nyilván látják hogy idegesít, de nem zavarja őket, még elmondják jó sokszor minden ebédnél ahányszor együtt eszünk

és még kövér sem vagyok, inkább vékony mert sportolok

18f

2012. máj. 6. 13:44
 1/3 A kérdező kommentje:
ami nem tetszik a gyomrom rosszul leszek tőle =ami nem tetszik a gyomromnak és rosszul leszek tőle
2012. máj. 6. 13:46
 2/3 anonim ***** válasza:
öhm ne egyél velük. vélhetően tudatlanok és vitába se érdemes szállni velük mert ha azt mondod te sportolsz és jóval többet égetsz igy el amit pótolni akar a szervezeted, akkor azt mondják rá hogy hülyeség, amire te is mondasz valamit és stb stb. legegyszerűbb hogy ne egyél vleük és kész.inkább minthogy most vitatkozzatok ezen (a hülyeségen hogy ki mennyit eszik)
2012. máj. 6. 15:40
 3/3 anonim ***** válasza:

a szüleid !!!

csak tudják mit beszélnek, és ha normális épp eszű emberek akkor meg lehet velük beszélni, hogy figyi anyu hagy egyek már annyit amennyi jól esik mert 18 elmultam el tudom dönteni. ha ezután sem okés a dolog a szüleiddel akkor jön az hogy tényleg hagyd a fenébe és ne egyél velük

KOMMUNIKÁCIÓ!!!

sok sikert

2012. máj. 8. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!