Egy fiatal akkor "éli az életét", ha állandóan bulizik, iszik? Mit gondoltok?
Mindenki élje úgy, ahogy neki megfelel. Ha valakinek ehhez állandó bulizás meg piálás kell, akkor egészségére, de amúgy nincs megszabva, hogy hogyan "kell" élni.
Én nem bulizok, sosem voltam még részeg, az sem érdekel, hogy minél több lányt megdugjak. Nem hiszek ebben az egész "kiélés" dologban, pedig mégcsak 21 éves leszek.
F
Én fiatal koromban nagyon sokat buliztam,csajoztam ittam és elég sok dolgot kipróbáltam.Már egy ideje kinőttem belőle már csak vedelek ha elmegyek félévente bulizni mert sokat dolgozom.Szerintem azzal nincsen baj ha a fiatalok néha kieresztik a gőzt,de viszont az állandó buli csak kiégést okoz...És a drogokról annyit hogy szerintem semmi értelme ,mégha élveztem is egy kettőt.Én a valóságot jobban szeretem...
A lényeg a fiataloknak mindig is menni kell néha bulizni !!!
Mindenki, idősebb és fiatalabb egyaránt akkor éli az életét, ha úgy él és azt csinál, ami NEKI jó, amit Ő szeret!
Lehet tivornya nélkül is teljes életet élni, ha az illető maga nem igényli a tivornyázást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!