Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Egy fiatal akkor "éli az...

Egy fiatal akkor "éli az életét", ha állandóan bulizik, iszik? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
2012. márc. 28. 11:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
57%

sajnos amíg én bulis, piás, stb életet éltem tele voltam élményekkel

ma dolgozok, ezen kívül semmi izgalmas, úgy érzem, mintha a bulis életem már csak emlékeim lennének, mint a 80 éves nénik ahogy nosztalgiáznak...

és azt is észre vettem, az ilyen bulis életem előtt lekötöttek az olyan olgok, hogy kártyázni, ping-pongozni, játszani a telefonom meg csupa kis szép dolog, bulizva, meg szánalmasnak láttam az akkori énemet, hogy hogy voltam képes eddig ilyen "hibernálva/zombiként" élni.

most megint hibernáltan élek. van munkám, párom, minden happy, mégsem nevettem mostanság egy jóízűt sem pl

2012. márc. 31. 08:05
 12/17 anonim ***** válasza:
68%
Semmit, ez inkább a kétségbeesésük miatt van. A fél fiatalságnak el vannak válva a szülei vagy családi gondjaik vannak, ezért onnan nem kapnak segítséget. Egymásról másolnak mindenféle mintákat, amiket az amerikai média által közvetített képből vesznek. Eltanulják egymástól a hülyeségeket, azt, hogy ma már nem ember, aki kamaszkorában nem jár el esténként berúgni, a zűrös otthoni helyzetek miatt a fiúk-lányok egymásban keresik a biztonságot, ezért beleszaladnak minden hülyeségbe. Sajnálom őket.
2012. márc. 31. 09:15
 13/17 anonim válasza:
Azt csinálja, amihez kedve van, persze azért úgy, hogy ne legyenek visszafordíthatatlan következményei :) Nem elvrás szerint él.. Ez nem feltétlen bulizás.
2013. febr. 2. 16:32
 14/17 anonim válasza:
AZért fiatal, hogy bulizzon, élje ki magát, ne 30 évesen jusson eszébe család, meg 3 gyerek mellett, hogy "na bmeg, még nem éltem ki magam!", és akkor elmegy piálni, meg kurv*zni.
2013. jún. 29. 16:10
 15/17 anonim ***** válasza:

2es válaszoló elég buta_:D

Minden embernek van nemi identitása,de szerintem még a fogalommal sem vagy tisztában:D

2014. jan. 6. 08:34
 16/17 anonim ***** válasza:
58%

18 vagyok, már két éve járok bulizni és iszom. lehet nyugodtan lepontozni, nem érdekel :D nekem még mindig ez az élet! :) nem csak ez, de nekem ez a szórakozás.:) imádok hajnalig táncolni, szeretek az alkohol befolyása alatt állni, ami nálam az indokolatlan nevetést és a viccesen járást jelenti. nem szoktam hányni, nem bulizok gyakran, csak kb havonta-2havonta. sosem próbáltam még ki semmilyen drogot és nem is szeretnék.

nekem a bulizás és a barátokkal+párommal való találkozás a hobbim.:) van, akinek a kirándulás, van, akinek a gitározás, a rajzolás, az úszás... nekem ez! :)

és szerintem jobb 16 év körül elkezdeni ezt, legalábbis nekem biztosan, mert én 25 éves korom körül szeretnék gyereket, és ha ez összejön, (amit nagyon de nagyon remélek!:)) akkor már nem csinálhatom ezt.

18/L

2014. febr. 22. 16:55
 17/17 anonim ***** válasza:

előző vagyok

ja és nekem minden rendben van a családommal, együtt vannak a szüleim, anyagi gondjaink sincsenek, vannak barátaim és szerelmes is vagyok :)

2014. febr. 22. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!