Egy fiatal akkor "éli az életét", ha állandóan bulizik, iszik? Mit gondoltok?
sajnos amíg én bulis, piás, stb életet éltem tele voltam élményekkel
ma dolgozok, ezen kívül semmi izgalmas, úgy érzem, mintha a bulis életem már csak emlékeim lennének, mint a 80 éves nénik ahogy nosztalgiáznak...
és azt is észre vettem, az ilyen bulis életem előtt lekötöttek az olyan olgok, hogy kártyázni, ping-pongozni, játszani a telefonom meg csupa kis szép dolog, bulizva, meg szánalmasnak láttam az akkori énemet, hogy hogy voltam képes eddig ilyen "hibernálva/zombiként" élni.
most megint hibernáltan élek. van munkám, párom, minden happy, mégsem nevettem mostanság egy jóízűt sem pl
2es válaszoló elég buta_:D
Minden embernek van nemi identitása,de szerintem még a fogalommal sem vagy tisztában:D
18 vagyok, már két éve járok bulizni és iszom. lehet nyugodtan lepontozni, nem érdekel :D nekem még mindig ez az élet! :) nem csak ez, de nekem ez a szórakozás.:) imádok hajnalig táncolni, szeretek az alkohol befolyása alatt állni, ami nálam az indokolatlan nevetést és a viccesen járást jelenti. nem szoktam hányni, nem bulizok gyakran, csak kb havonta-2havonta. sosem próbáltam még ki semmilyen drogot és nem is szeretnék.
nekem a bulizás és a barátokkal+párommal való találkozás a hobbim.:) van, akinek a kirándulás, van, akinek a gitározás, a rajzolás, az úszás... nekem ez! :)
és szerintem jobb 16 év körül elkezdeni ezt, legalábbis nekem biztosan, mert én 25 éves korom körül szeretnék gyereket, és ha ez összejön, (amit nagyon de nagyon remélek!:)) akkor már nem csinálhatom ezt.
18/L
előző vagyok
ja és nekem minden rendben van a családommal, együtt vannak a szüleim, anyagi gondjaink sincsenek, vannak barátaim és szerelmes is vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!