Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért frusztrálnak ennyire az...

Miért frusztrálnak ennyire az efféle beszólások? Ma is azt kérdezték tőlem, hogy "te mit szívsz"?

Figyelt kérdés

mert elvileg furán viselkedem, lassú vagyok mint az atom

elismerem, de ha én nem sietek sehova akkor leszarom hogy a nép hogyan megy ha nekem ez a tempóm

és ekkor felteszik a fent említett kérdés?

engem meg ezzel tök szar helyzetbe hoznak

nem haverjaim, ők voltak azok akik megismertek nem pedig én őket

nem tudom mit csináljak ..

18f

2012. márc. 19. 15:11
 1/6 anonim ***** válasza:

szerintem szard le, én is rohadt lassú vagyok, sokszor szóvá is teszik, de nem érdekel. :)

16L

2012. márc. 19. 15:55
 2/6 tetris ***** válasza:
Fogadd el magad olyannak, amilyen vagy. A bőrödből úgyse tudsz kilépni. Ha lelassult az élettempód, akkor ilyen, és kész.
2012. márc. 19. 16:25
 3/6 A kérdező kommentje:

az a baj h ahogy írtam is ők ismertek meg engem nem pedig én őket

ma is mentem egyedül utcán és megvárnak, de olyan..ááá

nem érzem magam túl jól velük, tök más a stílusom, mit csinálja? nyilván nincs okom megsérteni őket, de mégis közölni hogy ebből nem kérek

?

2012. márc. 19. 16:40
 4/6 tetris ***** válasza:

Arra még nem gondoltál, hogy tökre bírnak, amiért olyan vagy, amilyen? Nyilván azért vártak meg, azért dumálnak veled még akaratod ellenére is, mert tökre bírnak. Olyan szórakoztató lehetsz számukra, hogy jól érzik magukat a közeledben.

A stílusod tetszik nekik, megnevetteted őket, más vagy, mint a többiek, az unalmas átlagből kitünsz. Kedvelt tagja vagy a társaságnak, ez ellen nem lehet tenni. Nem is kellene.

2012. márc. 19. 17:02
 5/6 anonim ***** válasza:
En is azt mondom , hogy inkabb kedvelnek, mintsem szivatni akarnak :)....ez nagyon ugy tunik abbol, amit leirtal
2012. márc. 19. 17:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen ezt a kérdést már én is többször megkaptam, még a középiskolai éveim alatt. Nem igazán foglalkoztam vele, ámbár mostanság így a huszas éveim elején kellemetlen a story, mert munkahelyekről is eltánacsoltak a lassúságom miatt. Pedig mindenkinek megvan a maga tempója, másik dolog meg eleve elképesztően felgyorsították a világot. Ez ami már tarthatatlan szerintem. Az ördög kiváló munkát végez manapság. Szépen siettet, aztán már a végén semmire se lesz idő.
2012. márc. 19. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!