Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak, hogy a hülye...

Mit csináljak, hogy a hülye beszólások leperegjenek rólam?

Figyelt kérdés
Ha valaki valami rosszat mondd,pl. a ruhámra akkor képes vagyok arra,hogy többé nem is veszem fel:( és annyira rossz érzés meg,ha valamit szeretek és sokan utálják és leszólják akkor is képes vagyok megutáni .Mit tegyek ez ellen?:(
2010. jan. 19. 19:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz velük.

Meg nehogy már azt csináld amit ők mondanak, érezni fogják hogy ők uralnak téged. Ha azt mondják az a jó azt csinálod ha azt mondják ez a jó ezt csinálod.

Vedd fel azért is azt a ruhád főleg ha szereted.

2010. jan. 19. 19:49
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
az emberek kegyetlen fafejű önző beképzelt f aszfejek
2010. jan. 19. 19:56
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszi :) csak valahogy utána magamtól is megutálom:( sajnos nem nagyon szeretnek se a suliba sehol és próbálom a megoldást keresni,hogy miért,mert ez is benne lehet,de igyekszem:)
2010. jan. 19. 19:58
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Az a fontos te, neked tetsszen a ruha, ha jól érzed magad benne az a fontos.

Ez másra is vonatkozik lényeg te legyél elégedett önmagaddal,

Legyen saját véleményed.Ne más véleménye legyen a mérvadó

Az ember felehet meg mindenkinek.

2010. jan. 19. 20:03
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Leszarom tablatta!Nekem bejott;P
2010. jan. 19. 20:04
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

"inkább utáljanak azért aki vagyok, minthogy szeressenek azért, aki nem"

szerintem...

2010. jan. 19. 20:19
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Édesem, ha mindig a tömeg után mész, akkor sose lesz belőled igazi egyéniség. Ha mindenki a tömeg után menne, akkor nem tartana itt az emberiség.Én pédául direkt nem követem a divatot, mert meg akarom mutatni, hogy engem nem befolyásol senki és semmi.Igen sokszor lenéznek és nem értenek meg, de éppen ezért tűnök ki a tömegből, és én pont ezt szeretem.
2010. jan. 19. 20:20
 8/11 anonim ***** válasza:
Én is így voltam vele általánosba, hogy próbáltam olyan lenni mint a többi lány. Úgy vágattam a hajam, olyan ruhákba jártam amilyenbe a többiek, vagy olyanba, amiben nem keltek feltűnést. Aztán gimibe kerültem, és minden megváltozott. Sok helyről járnak be hozzánk tanulók, és nagyon sok stílusú ember van. Rá kellett jönnöm, hogy sosem tudnék egyszerre mindenkinek tetszeni, akár mit veszek fel, vagy csinálok. Azóta eltelt pár év, és örömmel kijelenthetem, hogy megtaláltam magam. Mostmár nem érdekel, hogy ki mit szól a ruháimhoz, a hajamhoz, vagy bármi máshoz amit csinálok. Kicsit extrém lettem, és sokszor még a stílusokat is keverem, de nem zavar, hisz nekem ez tetszik. :)
2010. jan. 20. 00:13
 9/11 anonim ***** válasza:
Mert az embereknek a társadalmi/csoport szabályok,a közízlés,a mindenkinek megfelelés fontosabb mint az egyéniek, és ha vki más,+ nem eszerint viselkedik, azt lenézik, kiközösítik.
2010. jan. 20. 17:49
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Aranyosak vagytok:)
2010. jan. 20. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!