Be merjem festeni a hajam? A fejbőrömre nem kennék a nagy lenövés miatt. Így is káros?
Figyelt kérdés
Nem akarok bajt, de nagyon csúnya a sötétbarna lesnövésem a szőkébe. Szeretném csak a szőkét barnára. 15 perc alatt meglenne szerintem. Mit gondoltok? Úgy tudom szülés után rosszabb mert nem érezné rajtam a baba az "anyaszagot". De ha tényleg káros a festés akkor inkább szenvedek... Vélemények?2012. okt. 28. 23:34
21/25 anonim válasza:
Szia! Nekem is melírozva van a hajam( szőke a barnára ). Én megvártam a 4. hónapot és akkor hozattam rendbe, és majd még egyszer tervezem , hogy megyek mielőtt szülök. A fodrászom végigdolgozta a terhességét és nem lett semmi baja a babájának. Erről nagyon megoszlanak a vélemények, és tényleg a gőze ami káros de van aki többször festeti a 9 hónap alatt. Én nem hiszem, hogy ez a két alkalom nem fér bele és mégsem néz ki olyan igénytelenül a fejem. 30hkm
22/25 anonim válasza:
Befestheted nyugodtan! Én festettem az első terhességem alatt is és most is. Tényleg csak a gázokra kell figyelni. Ha nagyon parázol tőle akkor használj ammónia mentes festéket. Egyáltalán nem bizonyított amúgy, hogy fejbőrön kereszül bármi is felszívódna és eljutna a babához.
23/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Majd ha festek, max. én is maszkban csinálom. A szellőztetés a gond már mert nagyon hideg van. Ezért még meggondolom. Tényleg nagyon igénytelenül nézek ki :/
2012. okt. 29. 16:40
24/25 anonim válasza:
Nyugodtan festhetheted a hajad ammónia-mentes hajfestékkel.
25/25 anonim válasza:
Nem azzal van a gond, hogy érintkezik a vegyszer a fejbőröddel, hanem hogy belélegzed ezeket a gázokat. Ha meg akarsz szabadulni a lenövéstől, akkor keress valamilyen színezőt a festék helyett, amiben nincs ammónia. Én is olyat használok. Persze van aki festi a haját, és egészséges babát szül, stb... És van aki cigizik a terhessége alatt, egészséges babát szül. De kérdem én: miért kéne ilyenekkel mérgezni a még meg nem született gyermekünket?! Fodrász vagyok, és még azt sem vállaltam el soha, hogy egy tinédzser haját befessem, elvből, nem hogy egy kisbabát tegyek ki ammóniának...
21hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!