Milyen tünetetetek volt amikor megtudtátok, hogy terhesek vagytok?
Figyelt kérdés
Elsősorban saját tapasztalat érdekelne, mert mindenki más és más. Mindenkinek másképp alakulnak, fejlődnek a dolgok.2012. okt. 23. 18:21
1/10 anonim válasza:
Mensi késés és majdnem megjön érzésem volt csak.
2/10 anonim válasza:
Hányinger, mindjárt megjön érzés, ami tuti volt mindegyik terhességemnél és ez csak akkor, iszonyatos hányinger pár másodperc és tüsszentés ezzel elmúlt a hányinger. 19hkm
3/10 anonim válasza:
1. gyerek: nem jött meg, ennyi
2. gyerek: nem várt előtt 1 héttel(!) hányinger, puffadás, mindjárt megjön érzés, fáradtság, aluszékonyság, mellfeszülés, minden létező tünetet produkáltam.
4/10 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigieknek :)
2012. okt. 23. 18:44
5/10 anonim válasza:
A páromnak nem jött meg + fáradtság, aluszékonyság, mellfeszülés,és gyakori vizelési inger
6/10 anonim válasza:
1. gyerkőc: mensi kimaradás,kb 2 hét múlva nem kellett a cigaretta.
2. gyerkőc: mensi kimaradás,kb 3 hét múlva nagyobb cici.
3. gyerkőc: mensi kimaradása előtt pár nappal (beágyazódáskor) a "mindjárt megjön érzés",3 hét múlva nagyobb cici.
4. gyerkőc: eleve össze-vissza volt a ciklusom,csak megérzésemre hagyatkozva csináltam tesztet.
Üdv: 24hkm
7/10 anonim válasza:
Ja,a 3. gyerkőcnél a fogantatás után 1 héttel este sűrű pisilés
8/10 anonim válasza:
Nem kívántam a szexet, fájt a mellem, mingyá megjön érzés és nem kívántam a főtt kaját (egészen a 12. hétig).
9/10 anonim válasza:
Mensi előtt 1héttel megjön érzés fáradékonyság reggeli evés (ami nálam soha nem volt) sűrű vizelés mensi kimaradása után 1héttel kávé undor egyik napról a másikra.
10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek :)
2012. okt. 24. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!