Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Veletek is így volt mikor...

Veletek is így volt mikor megtudtátok, hogy terhesek vagytok?

Figyelt kérdés
Most csináltam egy tesztet és pozitív lett. Most örülnöm kellene, mert már jó ideje próbálkozunk férjemmel, mégis lessokolt az eredmény. Hirtelen elkapott egy félelemérzet, hogy Úristen én most tényleg terhes vagyok??? Végig fogom tudni csinálni???? Jó anya leszek???? Meg hasonlók. Nem értem, pedig nagyon vártam már rá, de most, hogy megtörtént tele vagyok félelmekkel. Ti is így voltatok vele? Hamar elmúlt ez az érzés? Férjem nagyon örül :) Én is örülök, csak félek. 25/L
2012. okt. 22. 20:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem teljesen normális ez a félelem érzet! Még fel kell fognod, hozzá kell szoknod a gondolathoz.

Gratulálok és boldog babavárást! :))

2012. okt. 22. 21:04
 2/12 A kérdező kommentje:
Most már kezdek megnyugodni. :) Köszönjük szépen!!!! :)))
2012. okt. 22. 21:06
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Több, mint 10 évet vártunk a kisfiúnkra. Mégis amikor késett a vérzésem a férjem ment el tesztet venni és 3 napig győzködött hogy csináljam már meg mert azt nem tudja helyettem :) szinte sokkolt engem is a + teszt pedig a világ legboldogabb embere voltam :)

Aztán másfajta izgalom lett az egészből, kezdtük tervezni mi is lesz.

Boldog babavárást! A világ legjobb dolga történik veled: Édesanya leszel!

2012. okt. 22. 21:24
 4/12 anonim ***** válasza:
90%

Lesz még egy pár dolog ami lesokkol majd! :) Pl ha meghallod a szívhangját, vagy amikor megérzed, hogy mocorog. Ez mind hozzá tartozik. Én egy pár hétig nem mertem a hasamra tenni a kezem, mert úgy mocorgott, hogy érezni lehetett minden porcikáját, de megszoktam és pont tegnap csikiztem meg először a talpát odabent. Baromi édes volt! :D

Gratulálok!

35 hkm

2012. okt. 22. 21:46
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ó igen. Amikor megláttuk, hogy pozitív a teszt, a párom csak ennyit mondott: "most be vagyok sz@rva, ez normális?" :) Pedig mi is terveztük, 11 hónapnyi próbálkozás és sok-sok negatív teszt után végre megtörtént a csoda, de én is be voltam rezelve. Az a jó hírem, hogy ezen hamar átlendülsz majd :) Boldog és nyugodt babavárást kívánok Nektek!
2012. okt. 22. 21:59
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a biztató szavakat! :)
2012. okt. 22. 22:27
 7/12 anonim ***** válasza:
az első terhességet én is végigrettegtem, minden egyes napját. a második meg már tiszta rutin, egyszerü minden a másodiknál majd. persze ha szeretnétek még egyet. az első nekem tele van rossz emlékkel, mert segitséget sem kaptam, inkább hülyének néztek mindenért, mert nő vagyok, tudnom kéne a babákról mindent stb...
2012. okt. 23. 07:13
 8/12 A kérdező kommentje:

Sajnálom, hogy neked rossz élmény volt :(

Igen mindenképp szeretnénk 1-nél több babát majd.

2012. okt. 23. 07:42
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális a reakciód attól függetlenül, hogy akartátok ezt a babát. Mi is akartuk, mégis rémülten tartottam a kezemben a pozitiv tesztet. Ez az érzés előjött még párszor, kb.a 12.uh-ig, de most már semmi ilyesmi nincs bennem, nagyon-nagyon várom őt. Amikor már igazán érzed, hogy ő létezik, amikor rugdosni kezd a pici lábacskáival, akkor már nem lesz semmi kétséged...boldog babavárást!
2012. okt. 23. 08:22
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
mi is nagyon vártuk a babát és mikor 5 hónap után sikerült a pozi tesztel a kezembe sini kezdtem a férjem meg ugrált örömében, nekem az volt a sokko´hogy hamar összejött mert számitottunk rá hogy 1-2 év lesz de 5 hónap túl korai volt ezért sirtam el magam, na de azóta elmúlt a félelm és boldogan várom 16 hetes
2012. okt. 23. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!