Veletek is így volt mikor megtudtátok, hogy terhesek
vagytok?
Szerintem teljesen normális ez a félelem érzet! Még fel kell fognod, hozzá kell szoknod a gondolathoz.
Gratulálok és boldog babavárást! :))
2012. okt. 22. 21:04
2/12 A kérdező kommentje:
Most már kezdek megnyugodni. :) Köszönjük szépen!!!! :)))
Több, mint 10 évet vártunk a kisfiúnkra. Mégis amikor késett a vérzésem a férjem ment el tesztet venni és 3 napig győzködött hogy csináljam már meg mert azt nem tudja helyettem :) szinte sokkolt engem is a + teszt pedig a világ legboldogabb embere voltam :)
Aztán másfajta izgalom lett az egészből, kezdtük tervezni mi is lesz.
Boldog babavárást! A világ legjobb dolga történik veled: Édesanya leszel!
2012. okt. 22. 21:24
Lesz még egy pár dolog ami lesokkol majd! :) Pl ha meghallod a szívhangját, vagy amikor megérzed, hogy mocorog. Ez mind hozzá tartozik. Én egy pár hétig nem mertem a hasamra tenni a kezem, mert úgy mocorgott, hogy érezni lehetett minden porcikáját, de megszoktam és pont tegnap csikiztem meg először a talpát odabent. Baromi édes volt! :D
Gratulálok!
35 hkm
2012. okt. 22. 21:46
Ó igen. Amikor megláttuk, hogy pozitív a teszt, a párom csak ennyit mondott: "most be vagyok sz@rva, ez normális?" :) Pedig mi is terveztük, 11 hónapnyi próbálkozás és sok-sok negatív teszt után végre megtörtént a csoda, de én is be voltam rezelve. Az a jó hírem, hogy ezen hamar átlendülsz majd :) Boldog és nyugodt babavárást kívánok Nektek!
2012. okt. 22. 21:59
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a biztató szavakat! :)
az első terhességet én is végigrettegtem, minden egyes napját. a második meg már tiszta rutin, egyszerü minden a másodiknál majd. persze ha szeretnétek még egyet. az első nekem tele van rossz emlékkel, mert segitséget sem kaptam, inkább hülyének néztek mindenért, mert nő vagyok, tudnom kéne a babákról mindent stb...
2012. okt. 23. 07:13
8/12 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy neked rossz élmény volt :(
Igen mindenképp szeretnénk 1-nél több babát majd.
Teljesen normális a reakciód attól függetlenül, hogy akartátok ezt a babát. Mi is akartuk, mégis rémülten tartottam a kezemben a pozitiv tesztet. Ez az érzés előjött még párszor, kb.a 12.uh-ig, de most már semmi ilyesmi nincs bennem, nagyon-nagyon várom őt. Amikor már igazán érzed, hogy ő létezik, amikor rugdosni kezd a pici lábacskáival, akkor már nem lesz semmi kétséged...boldog babavárást!
2012. okt. 23. 08:22
mi is nagyon vártuk a babát és mikor 5 hónap után sikerült a pozi tesztel a kezembe sini kezdtem a férjem meg ugrált örömében, nekem az volt a sokko´hogy hamar összejött mert számitottunk rá hogy 1-2 év lesz de 5 hónap túl korai volt ezért sirtam el magam, na de azóta elmúlt a félelm és boldogan várom 16 hetes
2012. okt. 23. 10:15
Kapcsolódó kérdések: