Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Veletek is így volt mikor...

Veletek is így volt mikor megtudtátok, hogy terhesek vagytok?

Figyelt kérdés
Most csináltam egy tesztet és pozitív lett. Most örülnöm kellene, mert már jó ideje próbálkozunk férjemmel, mégis lessokolt az eredmény. Hirtelen elkapott egy félelemérzet, hogy Úristen én most tényleg terhes vagyok??? Végig fogom tudni csinálni???? Jó anya leszek???? Meg hasonlók. Nem értem, pedig nagyon vártam már rá, de most, hogy megtörtént tele vagyok félelmekkel. Ti is így voltatok vele? Hamar elmúlt ez az érzés? Férjem nagyon örül :) Én is örülök, csak félek. 25/L
2012. okt. 22. 20:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mi a 3. babára vártunk, és amikor pozitív lett a teszt, teljesen bepánikoltam. Kellett vagy 1 hét, mire magamhoz tértem:)
2012. okt. 23. 11:32
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Amúgy nekem is az volt inkább fura, hogy hamar összejött. 3 hónap után már teherbe estem. Én is arra számítottam, hogy ez egy hosszabb folyamat. De már kezdek barátkozni a gondolattal :) Remélem egészséges kisbabáink lesznek csajok! Nektek is boldog babavárást! :)
2012. okt. 23. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!