Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Felelősségtejlesebben éltek,...

Felelősségtejlesebben éltek, mióta megtudtátok, hogy babát vártok vagy mióta gyermeketek van?

Figyelt kérdés

Itt nem olyan dolgokra gondolok, hogy nem ittatok és dohányoztatok a terhesség alatt, stb.

Hanem pl. aki motorozott az abbahagyta-e, aki gyoran vezetett, vezet-e még gyorsan?

VAgy miután megszületett a baba csináltatok-e még veszélyes dolgokat? Lovaglás, bungeejumping, bármi?

2012. máj. 30. 20:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Engem a baba inkább előre tervezni tanított meg, jól beosztani az időmet. Amit eddig csináltam, most is csinálom, ugyanazt.
2012. máj. 30. 20:26
 2/6 anonim ***** válasza:

Én nem ittam, dohányoztam semmikor, most sem. Motorom van, most felhagytam azzal. Inkább jobban tervezek, többször átnézek mindent

38+5 hkm KITARTÁS! KÖNNYŰ SZÜLÉST!

2012. máj. 30. 20:27
 3/6 anonim ***** válasza:

Igen, átérzem a felelősséget. Előtte sem éltem "veszélyesen".

A példáidat alapul véve:

A szülések előtt is imádtam a motorozást, ez a gyermekvállalás után sem változott.

A többi nem szerepel az életemben.

Igyekszem magamra is jobban odafigyelni, abból a szempontból, hogy ha tudok, próbálok nem belekeveredni a fertőző betegségekbe, kerülöm a náthát okozó "helyzeteket". Minél kevesebbet legyek beteg, hogy 100%-ig tudjak helytállni itthon.

2012. máj. 30. 20:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem 3 hetesek az ikerlányaim,ameddig ki nem derült,hogy babát várok addig bungeejumpingoztam,falat másztam.Természetesen egyből abba hagytam,és már nem is folytatom,a lányaim miatt.De már előtte is gondoltam feladom,mert a férjem meg a családom könyörögtek-és most kapóra jött a terhesség is.Szóval 12 év után feladtam egy életre.Hobbi szerűen fogok még falat mászni,hetente egyszer,de csak egy falmászó teremben,úgyhogy fognak kötéllel.Szóval felelősségteljesebb vagyok.
2012. máj. 30. 20:44
 5/6 mizuzizu92 ***** válasza:

hát én motoroztam előtte, és most is terhesség alatt igaz hogy óvatosabban , és jobban odafigyelek persze, a párom nem nagyon örül neki.

28 hkm

2012. máj. 30. 21:08
 6/6 anonim ***** válasza:
mióta gyermekem van, nemcsak 2X, hanem 3X nézek szét, mielőtt átmegyek az úttesten. Akár gyerekkel vagyok, akár nélküle. Sőt, csak gyalogátkelőn megyek át, nem szaladgálok az úton. Ebben merül ki a dolog, a többi általad említett dolog nem szerepel az életemben.
2012. máj. 31. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!