Felelősségtejlesebben éltek, mióta megtudtátok, hogy babát vártok vagy mióta gyermeketek van?
Itt nem olyan dolgokra gondolok, hogy nem ittatok és dohányoztatok a terhesség alatt, stb.
Hanem pl. aki motorozott az abbahagyta-e, aki gyoran vezetett, vezet-e még gyorsan?
VAgy miután megszületett a baba csináltatok-e még veszélyes dolgokat? Lovaglás, bungeejumping, bármi?
Én nem ittam, dohányoztam semmikor, most sem. Motorom van, most felhagytam azzal. Inkább jobban tervezek, többször átnézek mindent
38+5 hkm KITARTÁS! KÖNNYŰ SZÜLÉST!
Igen, átérzem a felelősséget. Előtte sem éltem "veszélyesen".
A példáidat alapul véve:
A szülések előtt is imádtam a motorozást, ez a gyermekvállalás után sem változott.
A többi nem szerepel az életemben.
Igyekszem magamra is jobban odafigyelni, abból a szempontból, hogy ha tudok, próbálok nem belekeveredni a fertőző betegségekbe, kerülöm a náthát okozó "helyzeteket". Minél kevesebbet legyek beteg, hogy 100%-ig tudjak helytállni itthon.
hát én motoroztam előtte, és most is terhesség alatt igaz hogy óvatosabban , és jobban odafigyelek persze, a párom nem nagyon örül neki.
28 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!