Mikor megtudtátok, hogy lányt vártok, ti is kaptatok hasonló megjegyzéseket?
Figyelt kérdés
Mint pl. 'nem baj az', 'az is jó' és társaik? Mintha kevesebb lenne az ember vagy a lurkó azért, mert lány. Próbálok nem foglalkozni vele, de bosszant és elkeserít kicsit.2012. aug. 29. 13:58
1/23 anonim válasza:
Nem, én soha nem kaptam ilyen megjegyzéseket.
Inkább mindig azt kérdezték hogy ugye kislány lesz, de jó neked!
2/23 anonim válasza:
Én kaptam, de nem értettem, mert első babának lányt szerettünk volna tényleg. Most várom a másodikat, de épp annyira örülnék a lánynak, mint a fiúnak :)
3/23 anonim válasza:
Az ilyet vágd orrba! Végtére te is lány vagy, akkor te is a "nem baj az" kategóriába esel?
4/23 anonim válasza:
Eszem ágában sincs ilyeneket felvenni. Mindig büszkén válaszolom, hogy mindegy mi lesz a neme, a miénk lesz és nagyon fogjuk szeretni. Férjem kollégája még olyan megjegyzést is tett, hogy akkor hibás lesz a gyerek? Kérdem miért? Erre ő, hogy mert lyukas lesz. :)
5/23 A kérdező kommentje:
Elképesztő korlátoltak, bele sem gondolnak, hogy milyen tuskó megjegyzés. És pont ez az, én is lány vagyok, akkor 'én is épp, hogy jó vagyok'?
Ááááááá, buták tudnak lenni az emberek.
2012. aug. 29. 14:04
6/23 A kérdező kommentje:
Én is próbálom nem felvenni, de mégiscsak lekicsinyítő megjegyzések... :)
2012. aug. 29. 14:05
7/23 anonim válasza:
Hajjjaj, sőt képzeld, mit kaptunk, mikor a második is lány lett!!!! Kb percenként sértődtem meg mindenkire....
A harmadik terhességre meg mindenki azt hitte, hogy azért vállaltuk be, hogy legyen egy fiú is végre... Mintha én dönteném el a baba nemét. Nekem meg annyira mindegy, hogy fiú vagy lány, csak egészséges legyen!!!!!!!!
8/23 anonim válasza:
4es, én visszaszóltam volna, hogy akkor te is hibás vagy, mert van egy felesleges bőrkinövésed, akár le is vághatnád...
9/23 anonim válasza:
Hú én nagyon sokat hallgattam, főleg az anyósomtól, hogy fiúnak kell lenni, még ki sem derült mi lesz de már bántott hogy bezzeg a sógornőd az ki tudta számolni....náluk egy lány egy fiú van, nálunk két lány, most várjuk a harmadikat, de megmondtam a férjemnek, ha az édes jó anyukája egy apró megjegyzést is tesz a gyerek nemére akkor tuti egyik unokát sem látja többet! Utálom ezeket a megjegyzéseket, főleg azért is mert tényleg alaposan utána jártunk, még Ceizler-nél is voltam, egyszerűen, ez nem kiszámolható, nincs biztos módszer, persze sztem mindenki szeretne ilyet is olyat is, de ez nem kívánság műsor! Mi elvesztettünk a 23. héten tavaly egy babát, én aztán tudom, mi az hogy egészséges legyen, csak ezt szeretném, és tuti hogy megverem ha lány lesz és megjegyzést tesz!
10/23 anonim válasza:
4-es vagyok! Jajjjj azért nem kell mindent véresen komolyan venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!