Mikor megtudtátok, hogy lányt vártok, ti is kaptatok
hasonló megjegyzéseket?
Figyelt kérdés
Mint pl. 'nem baj az', 'az is jó' és társaik? Mintha kevesebb lenne az ember vagy a lurkó azért, mert lány. Próbálok nem foglalkozni vele, de bosszant és elkeserít kicsit.
4es-nek, én is nevetve szóltam volna vissza :D ha meg komolyan veszi, az ő baja :P
2012. aug. 29. 14:49
12/23 anonim válasza:
Nekem három fiam van, mikor kiderült hogy a harmadik is fiu, gondolhatod.... azok a szánakozó megjegyzések... mintha másnak kéne velük foglalkozni.
Teljesen mindegy egyébként miért, az emberek mindig csk kötekednek.... sajnos.
2012. aug. 29. 14:52
13/23 anonim válasza:
Utolsó vagyok ,az lemaradt, hogy gratulálok a kislányotokhoz!!!! :)))))))
2012. aug. 29. 14:53
14/23 anonim válasza:
3 hónapos volt a lányom, mikor séta közben összefutottunk az egyik ismerőssel. Aludt a babkocsiban, jól bebugyolálva, november közepe volt és jó hideg.
Kérdezi az ismerős: Ki van a kocsiban? Fiúcska? Mondtam neki, hogy nem. Lány. Erre ő, és ezt most idézem: "Ti is csak selejtet tudtatok csinálni?". Majd nem a nyakának ugrottam. Párom nyugtatgatott, azóta is fáj. Hihetetlen milyen emberek vannak. Azóta senkinek a véleménye nem érdekel.
2012. aug. 29. 14:54
15/23 anonim válasza:
Első vagyok!
Elképedtem tisztára a sztorijaitokon!
Miért lenne egy kislány selejt?
A pofám leszakad, sajnos én elég indulatos vagyok, és tuti hogy lefejeltem volna az illetőt!
Hála istennek engem nem ilyen bunkókkal hozott össze a sors!!
2012. aug. 29. 14:58
16/23 anonim válasza:
Mi egyáltalán nem.Bár az is igaz,hogy 2 fiú után érkezik majd a kislány.36hkm
2012. aug. 29. 14:58
17/23 anonim válasza:
Első vagyok!
Hihetetlen számomra, de azért mert én nem kaptam gúnyolódó megjegyzést ezért le vagyok pontozva?
Ez most vicc ugye?!:)
2012. aug. 29. 15:32
18/23 anonim válasza:
eddig még nem nagyon kaptunk ilyet, nálunk örültek annak is hogy kislány lesz :) igaz én kisfiút szerettem volna de egy kislánynak is ugyanúgy fogok örülni és ugyanúgy fogom szeretni :) a lényeg hogy egészséges legyen
2012. aug. 29. 15:53
19/23 ZsZs27 válasza:
Nekem ikerlányaim lettek. Kedves após tett ilyen megjegyzést nálunk, mire én csak annyit feleltem:"Egyáltalán nem baj, különben meg Isten tette zárójelbe amit elrontott". Kicsit nehezen értette meg mit jelent. Még most is mondogatja az egyikre, hogy az bizony fiúnak készült. Erre is csak annyit mondok neki, hogy miért készült volna annak, mikor alapvetően mindenki "nőnek készül, hormonális malőr" is kell ahhoz, hogy férfi legyen valakiből az y kromoszómán kívül. Ha olyan kedvem van, ilyeneket szoktam visszaszólni, de általában teszek rá, hogy ki mit mond, ha fiús anya mondja, akkor meg legfeljebb őt ismétlem meg. Fiú a drága? Nem baj, az is jó!
2012. aug. 29. 16:43
20/23 ZsZs27 válasza:
Ó, bocsánat, most látom nem feltétlenül érthető a zárójeles rész. Ez egy vicc, hogy miért másodiknak teremtette Isten a nőt, és ez a poén.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!