Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor megtudtátok, hogy lányt...

Mikor megtudtátok, hogy lányt vártok, ti is kaptatok hasonló megjegyzéseket?

Figyelt kérdés
Mint pl. 'nem baj az', 'az is jó' és társaik? Mintha kevesebb lenne az ember vagy a lurkó azért, mert lány. Próbálok nem foglalkozni vele, de bosszant és elkeserít kicsit.
2012. aug. 29. 13:58
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Az elsö babánkat anyu lánynak várta fiu lett.Másodiknál már azt mondta BIZTOS hogy lány lesz.A mikor elmondtuk neki hogy ö is fiu lesz jött hogy NEM BAJ-hu az eszem megáll.Még szép h nembaj.Mondhatni jol esett töle.
2012. aug. 29. 18:13
 22/23 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi a válaszokat. Az a 'selejtes' beszólás még engem is kiakasztott, pedig két nap alatt tényleg kaptam ezt-azt...
2012. aug. 30. 11:38
 23/23 anonim ***** válasza:

Hajaj, hát még mikor a 2. is lány lett. Tényleg nagyon bunkók az emberek. Bár az egyik ismerősöm, neki fia és lányai is volt már, mikor a 3.-ot várták, szintén fiút, neki is ezt mondták. Basszus mintha lenne még 3. változata is az emberiségnek.

Aztán mikor a 3.-at vártam én, akkor persze én is nagyon fiút vártam, az is lett, olyan beszólást kaptam, hogy bemerték vállalni a 3.-at?? Jézusom, 3? Meg hasonlókat. Az emberek hülyék nagyon sokszor, maguk sem tudják mit akarnak.

2012. aug. 30. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!