Mikor megtudtátok, hogy lányt vártok, ti is kaptatok hasonló megjegyzéseket?
Figyelt kérdés
Mint pl. 'nem baj az', 'az is jó' és társaik? Mintha kevesebb lenne az ember vagy a lurkó azért, mert lány. Próbálok nem foglalkozni vele, de bosszant és elkeserít kicsit.2012. aug. 29. 13:58
21/23 anonim válasza:
Az elsö babánkat anyu lánynak várta fiu lett.Másodiknál már azt mondta BIZTOS hogy lány lesz.A mikor elmondtuk neki hogy ö is fiu lesz jött hogy NEM BAJ-hu az eszem megáll.Még szép h nembaj.Mondhatni jol esett töle.
22/23 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi a válaszokat. Az a 'selejtes' beszólás még engem is kiakasztott, pedig két nap alatt tényleg kaptam ezt-azt...
2012. aug. 30. 11:38
23/23 anonim válasza:
Hajaj, hát még mikor a 2. is lány lett. Tényleg nagyon bunkók az emberek. Bár az egyik ismerősöm, neki fia és lányai is volt már, mikor a 3.-ot várták, szintén fiút, neki is ezt mondták. Basszus mintha lenne még 3. változata is az emberiségnek.
Aztán mikor a 3.-at vártam én, akkor persze én is nagyon fiút vártam, az is lett, olyan beszólást kaptam, hogy bemerték vállalni a 3.-at?? Jézusom, 3? Meg hasonlókat. Az emberek hülyék nagyon sokszor, maguk sem tudják mit akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!