Kismamák! Természtesen az utolsó trimeszterben a terhesség elejéhez hasonló rosszullétek, tünetek? Vagy ez az időjárásnak is köszönhető?
Milyen rosszulléteid vannak?
Én lekopogom nagyon jól viselem (eddig) a terhességet, semmi hízás, semmi vizesedés, minden eredményem tökéletes- kopp-kopp :)
De bizony ennek ellenére is jelentkezett nálam, hogy már alig tudok enni, éjszaka ha sokat fekszem az egyik oldalamon akkor zsibbad. Nagyon melegben időnként légszomjam van, és hasonlók :) De ez már ilyen lesz :)
34hkm
Amíg le nem száll a méhed,addig normális- nyomja a gyomrod a méh,ráadásul benne még rugdos is a baba,ettől lehetsz rosszul,esetleg nehezebben veszed a levegőt. Ez mind természetes velejárója az utolsó trimeszternek.
Boldog babavárást,könnyű szülést és egészséges kisbabát!!
Igen, keményedések nekem is vannak. Pont tegnap kérdeztem a dokimat, hogy mennyi a normális, kicsit aggódtam. Azt mondta napi 10-12 keményedés teljesen oké. Na nekem nincs annyi :) Szóval nem agódom, az összes többit meg ki kell bírni. Emellé ráadásul a kisfiam iszonyatosan kinyomja magát és kepeszt... csoda h elfér :)
Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!