Valaki volt vagy van hasonlo cipöbe terhesseg alatt?
Ez a terhességi hormonoknak köszönhető. Benned jobban tombolnak :-)
Elvileg szülés után elmúlik,de az is lehet,hogy szülés utáni depresszió lesz belőle...
Hogy mit tehetsz ellene? Semmit. Próbálkozhatsz relaxációval. Elvileg a magnézium szedése is segíthet ezen- én ezt alátámasztani nem tudom,nálam nem működött akkor sem,amikor Magne B6-ot szedtem... Másokra viszont jó hatással volt a magnézium.
Kipróbálhatod azt,hogy mielőtt kimondanád amit gondolsz,csukva tartod a szád és elszámolsz 10-ig! A gyerek nevelésben is nagy hasznát fogod ennek venni! :-) Egy kis önuralom sokat tud segíteni!!
Egy másik dolog amit én a csúnya beszéd elhagyására alkalmaztam: üss a szádra,ha olyat mondasz! A gyerekek nem beszélnek csúnyán,és nekem is sikerült leszoknom róla!
Vagy ha szereted a csokoládét,édességeket,akkor egyél bátran minden nap! Ez bár a fogaidra nem lesz jó hatással,de a boldogság hormonokon dob!!
Bocs,de más nem jut az eszembe!
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-)
Üdv: 3 lányos,11hkm
Én is hasonlóan voltam/vagyok. Én most kezdek megnyugodni,nem volt könnyű az elmúlt időszak.Nekem az segített,hogy minden készen áll a baba érkezésére.Én emiatt voltam ideges folyton.Meg kell találnod azt,hogy mi váltja ki és azon javítani.
Nekem az volt a félelmem,hogy nem lesz kész semmi,és hogy a páromat nem is érdekli a baba mert mindre azt mondta ráér.Persze igaza is volt.Most hogy készen vagyunk(már tényleg apróságok vannak)úgy érzem kezd helyre állni a lelki békém,és újra tudok normálisan beszélni a párommal.
Gondolkozz el,hogy a hormonokon kívül mi lehet az oka.
32hkm
Én is hasonló cipőben járok. Eddig tök jól éreztem magam, de most, vagy 2 hete, eluralkodott rajtam egy egyfajta szomorúság, nincs kedvem semmit sem csinálni, sehová sem menni, állandóan unatkozom, nem köt le se az internet, se a tv. Bár 1 hónapja anyósomékhoz költöztem, hogy a férjemmel legyek, de mivel ő egész nap dolgozik szinte, az anyósom és a párom nagymamáját kell elviselnem egész nap, ami nagyon rossz és nagyon sokszor felidegesítenek! Lehet, hogy ennek köszönhető az egész?
23+4 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!