Terhesség alatti folyás? Volt valakinek hasonló problémája?
Nem akarnék gusztustalan lenni, de olyan fura dolog jön ki a hüvelyemből naponta többször. Olyan, mint a takony, nem tudom máshoz hasonlítani. Halványsárga színű. Nem nyálkás, hanem olyan gumiszerű, és összeragad. Ezelőtt nem volt soha ilyen bajom.
Mégcsak a 8. hétben vagyok, nem tudom, hogy lehet e egyáltalán kezelni koraterhesség alatt az ilyen bajt.
Volt már valakinek hasonló? mi derült ki?
Orvos 2 hét múlva vár, de csütörtökön felhívom, hogy ne menjek -e előbb. Addig is nagyon ideges vagyok, ezért is kérdezlek titeket.
Nekem 1. terhességem alkalmával is szinte végig volt, és most is (10 hetes vagyok) van.Nem lett a babámnak semmi baja, időben 3450grammal pontosan a 40. hétre született makk egészségesen.
Ha folyásod barna, vagy véres akkor kell rohanni az orvoshoz.Nekem barna folyásom is volt, de akkor se lett semmi, csak szólt a doki, hogy óvatosabban menjen a nemi életünk! :) Ne aggódj...felesleges. :)
Azt Írja, hogy szexuális úton terjed a clamydia.
Előző terhességnél nem volt clamydiám vagy ez nem számít?
"A chlamydia trachomatis érdekes kórokozó, egy vírusszerűen viselkedő parazita. A terjedés módjában nem értenek egyet a hozzáértők, van, aki szerint csak nemi úton terjed, de ez nem csak a hüvelyi közösülést jelenti, átvihető anális és orális úton is. Állítólag nem fertőz viszont törölközővel, uszodában, vécén keresztül sem."
Ezt találtam. Nem tudom.....
Nem dolgozom, a picikkel vagyok itthon.
Megerősíteni tudom az utolsó hozzászólót.
Nekem is van, amióta tudom, hogy babás vagyok.
Én is egyből a dokihoz szaladtam, mert sárgás volt a folyás, amire a doki mondta, hogy ha bővebb fehér és sárgás, az teljesen normális, ez a hüvelyt tisztítja.
Ha viszont barnás és véres folyással azonnal doki.
Amíg nem csíp és nem szúr bent, minden rendben!!
Akkor ne hívjam fel csütörtökön? várjam meg a jövőhetet, amikor úgyis megyek?
Egyébként a 12. hétig antibiotikumot nem adhatnak, így ez is a kérdésem, hogyha lenne valami, akkor egyáltalán lehetne -e kezelni?
8as vagyok
Én a helyedben felhívnám, hogy ez van és hogy menned kell-e emiatt előbb.
Azzal nem veszthetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!