Hogyan lehet megnézni hogy tényleg a magzatvíz szivárog-e és nem folyás? Voltatok hasonló helyzetben?
Nekem is ugyanez a problémám! Kb. 2-3 hete van olyan, hogy nagyobb mennyiségben jön belőlem ilyen vízszerű akármi aminek se szaga se színe nincs. Nemrég voltam uh-n más miatt, és rá is kérdeztem, hogy elegendő-e a magzatvizem, és azt mondta a doki, hogy nincs semmi gond. Meg is nyugodtam egy kicsit. Egyébként előtte nagyon sokáig kajtattam olyan betét után ami elszíneződik magzatvízre, de nem találtam sehol. Itt olvastam gyk-n, de se gyógyszertárban, se gyógyászatiban nem hallottak róla. Végül arra jutottam, hogy be fogok szerezni lakmuszpapírt, mert a magzatvíznek teljesen már a ph-ja, mint a folyásnak.
35 hkm
Nekem nagyon vizes volt a folyásom, de mégsem magzatvíz volt!
Vegyél lakmuszpapírt patikában, ha kékes-lilás (azt hiszem) lesz, akkor magzatvíz!
vagy menj a dokihoz, ők is meg fogják nézni, ha kéred.
De nekem ahogy közeledett a szülés egyre több és több volt a folyásom, és nem volt sárgás, csak áttetsző!
Viszont mikor valóban elfolyt a magzatvizem, akkor az olyan folyamatos volt, és egyértelműen tudtam, hogy az már nem folyás.
Én is hasonló problémával küzdök,pedig 2.babát várom.Az elsőnél nem volt több folyásom,mint előtte,így a 39.héten egyértelmű volt,hogy szivárog a magzatvizem.kb.óránként éreztem folydogálást és egy idő után kissé véres is volt.
Most jóval több a folyásom,de eléggé vízszerű is.Nekem is kétséges.2 napja voltam uh-on,de a magzatvíz átlagos volt,méhszáj teljesen zárt.Úgyhogy tuti csak folyás.
32 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!