Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » S. O. S. baratnom 4ik honapos...

S. O. S. baratnom 4ik honapos terhes (lombikos) ket bebi van a pocijaban de sajnos a tegnap elfolyt a magzatviz. Mi lessz? Legalabb az eggyik megmarad? Volt mar valaki ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
2009. szept. 21. 23:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos én még olyanról nem hallottam, hogy elfolyt magzatvíz mellett ilyen fiatal terhességben megmaradt volna a baba :( Sajnálom, ami a barátnőddel történt!
2009. szept. 21. 23:22
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

És a kórházban mit mondtak?Mit csináltak vele?

Gondolom mire olvasod,már tudni a válaszokat,légyszi írd meg,szorítunk értük!!!

2009. szept. 21. 23:47
 3/15 anonim ***** válasza:
Háát, sajnálom, nem tudom elképzelni, hogy megmaradnának...
2009. szept. 22. 08:16
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Mit mondtak neki a korhazban miert tortenhetett?Hogy van a baratnod?Es a babak?Kerlek irj!!!!!
2009. szept. 22. 08:24
 5/15 anonim ***** válasza:
Nagyon várjuk a fejleményeket!
2009. szept. 22. 08:26
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nagyon sajnálom,tudod ilyenkor még nem eléggé fejlettek ahhoz hogy megmaradjanak.Inkább nem is írnék semmit,szerintem mindenki gondolja hogy mi lesz a vége a dolognak.Ha lesz lelki erőd megírni hogy mi történt a kórházban akkor írd meg légyszíves.Nagyon nagy lelki erőt és kitartást kívánok mindkettőtöknek.

2009. szept. 22. 09:28
 7/15 anonim ***** válasza:
Én még ilyet nem is hallottam:( Szegény:(
2009. szept. 22. 11:35
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
En hallottam olyan esetrol, hogy megmaradt a baba, nem is olyan regen. Igaz en kulfoldon elek (Anglia) a kismamanak elkezdett folyani a magzatvize a 19-dik heten, gyorsan mento, korhaz. Befektettek es kapott egy antibiotikum kurat (ezt azert mert ha megreped a burok akkor nagyon nagy a fertozes veszely a magzatra nezve). A doki azt mondta neki, hogy varnak ket napot, es ha visszaforrik a burok es potlodik a magzatviz akkor megmarad a baba (itt egy babarol volt szo) ha nem akkor sajnos nincs mit tenni. Tudom, hogy itt mas az egeszsegugy mert sokat olvasni a jo es rossz kulombsegekrol ezen a forumon, de itt varnak par napot es antibiotikumot adnak a kismamanak, fekudnie kell es kozben monitoron figyelik a babat meg a szivhangjat, meg a magzatviz mennyiseget. De persze ez attol is fugg gondolom mekkora a repedes a burkon es mennyire folyt el a viz, mert ha az egesz vagy ngyon sok elfolyik akkor sajnos nincs mit tenni. Kivanok a baratnodnek nagyon sok erot es kitartast es remelem segitenk rajta.
2009. szept. 22. 11:54
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Barátnőm volt ilyen helyzetben. Neki is lombikkal fogant ikrei voltak, amikor megrepedt a burok. Mindkettő baba meghalt, meg kellett őket szülnie. Sajnos pontosan nem tudom, hogy hányadik hétben járt.

2009. szept. 22. 12:26
 10/15 A kérdező kommentje:
kosszi az eggyutterzest!eggyelore megfigyeletalatt tartjak kap infuziot es antibiotikumos kezelest.ennyit mondott az anyukaja ,mert o nem akar beszelni senkivel.es meg is ertem.ha valamit megtudok,megirom.
2009. szept. 22. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!