S. O. S. baratnom 4ik honapos terhes (lombikos) ket bebi van a pocijaban de sajnos a tegnap elfolyt a magzatviz. Mi lessz? Legalabb az eggyik megmarad? Volt mar valaki ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
2009. szept. 21. 23:17
11/15 A kérdező kommentje:
sajnos mind a ket baba meghalt.
2009. szept. 23. 08:59
13/15 anonim válasza:
Én is nagyon sajnálom :( Reménykedtem pedig, hátha a kezelés segít...
14/15 anonim válasza:
09:28-as válaszoló vagyok.
Hát szívből és tényleg szívből sajnálom és tudom hogy most min mentek keresztül.Én 5 évvel ezelőtt vártam ikreket és 14 hetes voltam már amikor egy vizsgálaton közölték hogy már nem élnek.Tanácsként mondom hogy próbáljatok meg valamit csinálni,lefoglalni magatokat mert ez az idő nagyon nehéz.Iszonyat nagy kitartást és erőt kívánok és persze mielőbbi egészséges babócát.
15/15 A kérdező kommentje:
mindenkinek nagyon koszonom!
2009. szept. 24. 17:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!