Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nektek is volt hasonló?

Nektek is volt hasonló?

Figyelt kérdés
Normális 5 hetes terhesen hogy valakinek hasmenése van (majdnem 1 hete) , nem kíván semmi ételt és nem is eszik, vagy itt más probléma lehet?
2012. aug. 12. 23:36
 1/5 anonim ***** válasza:
pótold a folyadékot az nagyon fontos. mondd a dokinak mindenképp, ghogy ez van. esetleg igyál egy normaflort. nekem az segít és terhesen is szabad
2012. aug. 12. 23:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Én ugyan 5 hetesen még nem tudtam, hogy terhes vagyok, de visszagondolva úgy rémlik, hogy nem kívántam semmilyen ételt, keveset ettem, azt is csak ímmel-ámmal. Aztán visszatért az étvágyam. Viszont egy hete tartó hasmenés nem lehet túl jó...esetleg orvos?
2012. aug. 12. 23:41
 3/5 A kérdező kommentje:
nem rólam van szó, egyik barátnőmről , és az orvosa aug. 17 ig nyaral , máshoz pedig nem hajlandó elmenni.
2012. aug. 12. 23:44
 4/5 A kérdező kommentje:

de megmondom őszintén, nekem fura maga az egész helyzet.

Egy kicsit mesélek róla.

Szal : nagyon rég óta vágyik babára, múlt hónapba késett neki a havija 4 napot, és ő 3 neg. terhességi teszt meg egy 5 nap mensturálás után, még mindig úgy van, hogy ő terhes.

Amikor rákérdeztem hogy elment e dokihoz, ő azt válaszolta hogy nem mert szabin van, most pedig megint nyaral( bár most tényleg nyaral mert én voltam el vele)

De nekem kacifántos ez az egész, szerintem ez egy pszihés "betegség" amit inkább kezeltetnie kellene. És teljesen biztos benne, hogy a baba miatt van felborulva "ott bent " mindene.

Párjával 2.5 éve próbálkoznak, a férje 27, ő 25 éves.

Persze én, mint barátnő, mindenbe támogatom és mellette állok, de amikor azt mondta neki hogy szerintem nincs baba, rámförmedt hogy de van.

2012. aug. 12. 23:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia. Akkor valószínű hogy magába beszélte hogy terhes, lehet hogy annyira el volt már keseredve hogy nem sikerül teherbe esnie. De hogy ha majd megy dokihoz nagyot fog csalódni szegényke :/ . Hát....nem túl szerencsés helyzet. Remélem hogy mielőbb sikerül neki, te meg próbáld meg támogatni, ne hogy össze szakadjon! Kitartás!
2012. aug. 13. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!