Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt valakinek hasonló esete?

Volt valakinek hasonló esete?

Figyelt kérdés
20. heti uh-on minden ok volt, de a szivecskéjét a babámnak nem tudták megnézni, mert nem úgy feküdt! 2hét múlva ismét visszarendeltek ( ez a mai nap volt), hogy megvizsálják a szívet. Ma sem tudták normálisan megnézni, mert a kis kezeit felhúzta maga mellé a pici, így megint vissza kell mennem 1hét múlva. Mi a garancia, hogy jövő héten "jól fog feküdni"?
2012. aug. 2. 19:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Sajna semmi. Nekem volt ilyen, hogy többször vissza kellett mennem, és engem is idegesített, mert az orvos olyan flegmán mondta, hogy na jó.. ezzel most nem vacakolunk. hát köszi. De nem volt semmi baj.

Gondolom a szívhangot meghallgatta, és ha azzal lett volna baj, akkor biztosan "kinyomozza", hogy megnézze. Ne aggódj!

2012. aug. 2. 19:19
 2/6 anonim ***** válasza:

Menj el egy magán uh-ra!!!!!! Addig nézzétek amíg meg nem bizonyosodik a doki hogy minden jól működik a szivecskében!

Nem ilyesztgetés képpen, nekem azt mondták a 20hetesen hogy kicsit kisebbek a végtagok, de majd behozza a lemaradást, menjek vissza két hét múlva.

Nem mentem mert megilyedtem, elmentem másik uh-ra. Két nap múlva a megyeiben feküdtem :(:(

2012. aug. 2. 19:45
 3/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok: másodikat nagyon sajnálom! A te válaszod tükrében az enyém (is) mint az orvosomé olyan felgmának tűnik. Közben keresgéltem, de csak a kisebb babám uh-s papírjait találtam, 19.héten volt: Szívürgek? két hét múlva kontroll. Ezzel a papírral mentem emléxem genetikai uh-ra és ott sem volt szó a szívéről, úgyhogy csak a köv. héten az eredeti orvosomhoz ahogy mentem kontrollra, látszott már a szive. (a nagyobbal is volt valalmi, de az ő papírjait nem találtam most). Szóval a saját példám alapján, mint kívülálló lehet felelőtlennek tűnt, amit írtam, de nem lett gond, és más, akinek meg rossz a tapasztalata másként látja.

MOstmár tényleg nagyon érdekel: ugye meghallgatta a szívhangot? (mert mint már írtam, abból azért biztosan jutott valamire, ha úgy gondolta volna, baj van, tuti nem adja fel a "kutakodás" szerintem)És persze inkább menj el máshova is uh-ra, ha ezek alapján ugy gondolod, megnyugodnál. De fő a pozitív gondolkodás!!!:)))

2012. aug. 2. 20:20
 4/6 A kérdező kommentje:

Annyit mondott most a dr.nő, hogy nagyon szépek a szívkamrák, azt meg tudta nézni. Illetve hallgattuk is a szívhangját, viszont most valami áramlást nem tudott vizsgálni, mert a baba kezei árnyékot vetnek és így nem tudja rendesen megvizsgálni...

Remélhetőleg köv. alkalommal sikerül mindent megnézni, és minden rendben is lesz.

Köszike a válaszokat :)

2012. aug. 2. 21:12
 5/6 anonim ***** válasza:
megint első vagyok: számomra így már azért megnyugtatóan hangzik. Boldog babavárást és könnyű gyors szülést neked!
2012. aug. 2. 21:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
2012. aug. 2. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!