Anyósom jól tette, hogy a barátnőmet 18 évesen szülte a második babát 31 évesen?
Figyelt kérdés
2012. okt. 23. 11:47
11/24 anonim válasza:
Az én anyukám 14 évesen jött össze apummal(5 és fél év közöttük a korkülönbség) és 16 és fél évesen ment hozzá.És 17 és fél évesen szülte meg a tesómat engem meg 22 évesen.
Szóval szerintem ezzel semmi baj nincs.És az én anyum a mai napig azt mondja,hogy ha visszatekerhetné az időt,akkor sem csinálna semmit másképp. :)
12 hkm
12/24 anonim válasza:
anyukám még nem töltötte be a 18at, mikor engem szült. én 22 éves vagyok és 22 hetes. nem értem, mi ezzel a baj?
13/24 anonim válasza:
Kedves kérdező,más volt a világ 20-30 évvel ezelőtt,és más a világ most.Abban az időben a fiatal lányok komolyan vették az életet,sokat dolgoztak,szóval nem féltek attól,hogy nem tudják majd eltartani a gyerekeket.De nézd meg a mai lányokat.Semmi komolyság nincs bennük az élet felé,csak a buli meg a pasik.És a munka iránti érdeklődés?? 0!! Lusták dolgozni,mert büdös nekik,ott van anya meg apa,aki eltartja őket.TISZTELET A KIVÉTELNEK,MERT MÉG VANNAK,CSAK MÁR EGYRE KEVESEBB!! Szóval ezek a dolgok miatt nem elfogadott a mai világban az,ha valaki 15-16 évesen lesz terhes.Egy ennyi idős lánynak még suliban a helye,ami persze anyáink idejében nem így volt.Kijárták az általánost,és mehettek dolgozni.Sőt..pl az én anyukámat a suliból 14 évesen elvitték dolgozni,a gazdaságban tyúkot kellett pakolnia.Szóval azt az időt meg ezt az időt nem lehet összehasonlítani sem.
14/24 A kérdező kommentje:
lehet,hogy mai lányokban van a hiba nem régiekbe
2012. okt. 23. 13:37
15/24 anonim válasza:
Azért 15 évesen régen sem szültek. Inkább 17-18-19 évesen.
Manapság tolódik csak ki a gyerekvállalás.
16/24 A kérdező kommentje:
sok kérdést olvasok,hogy hány fiatal anyuka van köztünk tizenévesek is
2012. okt. 23. 13:43
17/24 anonim válasza:
Valószínűleg az első nem tervezett volt, a második pedig csak ennyi idő után sikerült - vagy ő is véletlen volt. Nincs ebben semmi rossz. A kérdés fura...
18/24 A kérdező kommentje:
barátnőm nem mesélte,hogy ő tervezet volt-e második is. barátnőm tervezet volt a huga nem,sok nem tervezetrl tudok környezetembe
2012. okt. 23. 15:16
19/24 anonim válasza:
Szia! Én 1978-ban születtem, akkor volt anyukám 23 éves. Én voltam a 3. gyermeke. Utánam még egy fia született 1988-ban. Ez akkoriban nem volt furcsa...
20/24 anonim válasza:
Anyukám 18 évesen szült meg engem,én is 18 évesen szültem meg a lányomat,ha meg vannak a megfelelő "hátterek" akkor nincs ezzel semmi gond!
De míg világ a világ addig örökös vita téma lesz ez hogy most elitélendő-e fiatalon szülni vagy sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!