Hogy beszéljem le erről a barátnőmet?!
Érett felnőtt nő, de "bolond", eszeveszetten szerelmes pasijába, mindent megtesz/megtenne érte, az meg közölte vele a hét elején, h el fog költözni, mert van vkije.
A barátnőm, ahelyett h maga dobná ki a cuccait (megérdemelné egyébként) most azt tervezi, h eléáll, és bejelenti, h terhes lett Tőle...Hogy "megfogja". Tudja, h a srác szülei régóta unokát akarnának, a barátnőmet már leendő menyüknek tekintik. Szóval ők 100%osn hatnának "élete szerelmére".Azt reméli, ha srác belátja h ők ketten az ideális pár, és ebben segíthet ez a dolog. 3 hónaposan meg majd véletlen "elvetél", de addigra elkezdi szervezni az esküvőjüket.....
Persze nem terhes, de már szerzett valahonnan terhes tesztet is (Ne kérdezzétek honnan, elintézte).
Aki azt mondaná ebbe ne avatkozzak bele, ne is válaszoljon, mert bele KELL avatkoznom!
Nagyon pipa vagyok, h iylen buta!!!
Nem csak hogy buta, hanem egyenesen idióta. Már ne is haragudj!
Ha ez a hazugsága bármikor is kiderül ( mert ki fog derülni!!) az egész családja meg fogja utálni a barátnődet és jogosan.
Terhesnek hazudnia magát hogy így szerezze meg a férfit, a legnagyobb szemétség!
Egyébként meg ha a pali döntött már és el akarja hagyni, nem fogja érdekelni hogy "terhes-e" a barátnőd vagy sem.
Emiatt még a szüleivel is nagyon csúnyán összeveszhet a srác.
És mindezt miért? Egy hazugságért.
És ha nem tér észhez?? :S
Valami hathatós tanács kellene, h mit tegyek. Bele se merek gondolni, ha nem sikerül lebeszélni, mert szerintem a srác elvenné....:S Á, nagyon mérges vagyok!!!!
Gusztustalan amire készül, de beszéld le azzal, hogy nem megvalósítható.
Ha terhes, és a teszt pozi, akkor már 4 hetes. 12 hetesen azért már nem szokás szépen csendben otthon elvetélni, szóval a legdurvábban számolva is 8 hete van, de ha kicsit is okos a pasi akkor kevesebb.
12. hétig valami uh lelettel is elő kéne állnia, mert addig tuti rá fogja beszélni, hogy menjenek orvoshoz (ha nem abortuszra). Azt hogy fogja kivitelezni? De mondom, max a 10. héten el kéne vetélni, mert utána az már elég feltűnő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!