Normális, hogy így a 16. hét környékén állandóan kemény a pocakom? Tegnap anyósom megsimogatta és annyit mondott: jézusom, de kemény a pocakod! én is érzem, szinte mint a beton! Ugye ez nem baj?
A keményedés ami majd szerintem csak késöbb jön az más. AZ egy görcs és te is érzed, mert nem túl jó érzés, habár nem fájdalmas.
Ez még csak a méhed lehet, szerintem vékony lehetsz, vgay nincs igazán a hasadon háj és azért érzitek így.
Egyél magnéziumot, attól sokkal jobb lesz!
27 hkm
Szia.
Nem nem normális.
A hasadnak majdem olyan puhának kellene lennie,mint a terhességed előtt.Valószínűleg a méhed dolgozik ami a 4-5.hónapban még nagyon nagyon korai.
Szedj Magne B6-ot.Az lazítja az izmokat,és én azt javaslom,hogy pihenj nagyon sokat,a legközelebbi orvosi vizsgálat alkalmával mindenképp beszéld meg az orvosoddal.
Bocsi ne haragudj nem akartalak megijeszteni.:)
Hajlamos az ember elfelejteni,hogy leírva a szavak nem úgy mennek át.:)Nincs gond veletek és rendben is lesztek csak szedd a magnéziumot.Én annó úgy szedtem,mint a cukorkát.:)
Szia.
Nem hinném.A puffadás bélmozgással jár és a gázok távozásával.Tudnál külömbséget tenni a kettő között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!