44 évesen veszélyes gyereket vállalni?
16:04;06
Nemcsak azért mondtam le a babáról,mert idősnek érzem magam ahhoz,hogy első gyereket szüljek. A barátom,és én is sokat dolgozunk,az előbbi gyakran megy külföldre is,úgyhogy ez is mérvadó nálam. És igen,lehet,hogy hülye vagyok,de úgy érzem,nem tudnám teljes biztonságba felnevelni a gyerekemet. Engem anyám 19 évesen szült,persze hogy abban a hitben neveltek,hogy 25 után nem érdemes gyereket vállalnom.
44 évesen kicsit veszélyesebb, mint fiatalabb korban. Pláne, ha első gyerek.
A down-kórt erősen szűrik, és elküldenek amniocentézisre, vagy chorionbiopsziára, amire el is kell menni. biztos, ami biztos.
az, hogy apa iszik, cigizik, nem befolyásolja a terhességet, max a születendő gyerek életét.
Én tuti nem vállalnám be a te korodban, hármat szültem, az utolsót 37 évesen, és éreztem, hogy már nem volt ugyan az, mint az első, 27 évesen. De amúgy vészes se, csak nehezebben viseltem, mint az első kettőt.
Az elsőnek üzenem, hogy majd aztán nagyot fog nézni, ha jó 10 év múlva jön az érzés, hogy neki mindenáron kell gyerek, aztán nem lehet.... (mert 99%, hogy jönni fog, kevés az a nő, akinek nem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!