38 evesen veszelyes gyermeket vallalni?
Anyukam 36 évesen szült engem. Koraszulott lettem, meg nem ittam a tejét, de más gond nem nagyon volt. (és szerintem ez utóbbi ketto is azert volt, mert nem nagyon kímélte magát, nem azert mert idősebb volt)
Nemhiszem, hogy veszélyes lenne. Pár kockázati tényező tény, hogy nagyobb (meg nagyobb esélyjel lehetnek ikrek :)), de semmiképpen nem mondanám veszélyesnek. Nagyon sok nő szül a te korodban is.
Szia!
Én most várom a negyediket és a 26. héten járok. Szept. 22-én leszek kereken 40 éves. Az ég-világon semmi bajom!
Szerintem nem elsősorban az életkornak, hanem a lelkiállapotnak, kondíciónak nagyobb szerepe van.
Az ember belül érzi, hogy mire képes. Ha te erre alkalmasnak találod magad, csak a korod semmiképpen ne tartson vissza!
Személyesen én még azt emelném ki, hogy sokkal nyugodtam ,megfontoltabb vagyokk, mint fiatalabban. Jobban meg tudom élni a dolgokat, nem a korlátokat, hanem a dolgog szépségét nézem már!
Szia!
Szerintem nem, főleg, ha már egy gyermeked van, így nem az elsőt várnád 38 évesen.
Ilyen esetben a terhesség alatt több a kötelező vizsgálat, pont azért, hogy egészséges legyen a babód és Te is, de ez nem jelenti feltétlen azt, hogy veszélyes lenne gyermeket vállalni.
Szia!
Utolsó vagyok. Barátnőm 36 évesen vállalta az első babáját, és Neki kötelező volt a magzatvíz mintavétel. Ez nagyon sokfajta genetikai betegséget kiszűr, és megbízható. Más kötelezőről én nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!